Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Gündem | Özgür Özel, fırtınada Atatürk büstünü koruyan gençlerle konuştu

Özgür Özel, fırtınada Atatürk büstünü koruyan gençlerle konuştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da fırtına nedeniyle düşmek üzere olan Atatürk büstünü koruyan gençlerle görüştü.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da fırtına nedeniyle düşmek üzere olan Atatürk büstünü koruyan gençlerle görüştü.

KAYNAK: ANADOLU AJANSI
Özgür Özel, fırtınada Atatürk büstünü koruyan gençlerle konuştu

Partiden yapılan açıklamaya göre Özel, Seyhan ilçesi Büyüksaat Ortaokulu'nda fırtına esnasında düşmek üzere olan Atatürk büstünü elleriyle tutarak koruyan gençlerle görüntülü konuştu.

CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu aracılığıyla gençlere ulaşan Özel, konuyu sosyal medya ve televizyonda gördüğünü, çok duygulandığını ve gençlerle tanışmak istediğini belirtti.

Özel, videoyu izlerken gözyaşlarını tutamadığını dile getirerek, "Yaşayın çocuklar, çok teşekkür ederiz. O görüntüleri görünce Türkiye'deki herkes dedi ki, 'Bu Türkiye'de bazen Atatürk'e düşmanlık edenler, Cumhuriyet'e düşmanlık edenler oluyor. Hiçbir şey olmaz. Böyle bir gençlik olduktan sonra hepinizle gurur duyduk." ifadelerini kullandı.

Tanburoğlu'nun okul yönetimiyle görüşmesini isteyen Özel, şunları kaydetti: "Böyle gençlerin yaptıklarının karşılığı olamaz ama biz okula, sınıfa, bir şeyler yapalım. Sen bir konuş, ihtiyaç neyse, okullarında ihtiyaç neyse onu da üstleneyim. Onların hatırına, onların yaptıkları bu güzelliği, bize yaşattıkları bu güzel duygunun anısına bir şey yapalım. Okula, sınıfa yapabiliriz. Ayrıca, genç arkadaşların sen bir adreslerini al."

Özel, gençleri Ankara'ya da davet etti.

Öğrencilerden Mustafa ise "Başkanım bedendeydik. Bayağı yağmur yağıyordu. Arkadaşım fark etti. Dedi ki, 'Atamız sallanıyor.' Biz de desteğe gittik." ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız