Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Ekonomi | ATSO Başkanı Hacısüleyman, ‘Şirketlerin krediye ihtiyaç var’

ATSO Başkanı Hacısüleyman, ‘Şirketlerin krediye ihtiyaç var’

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, üretimin devam edebilmesi için şirketlerin krediye ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, üretimin devam edebilmesi için şirketlerin krediye ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

ATSO Başkanı Hacısüleyman, ‘Şirketlerin krediye ihtiyaç var’

Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının (ATSO) kasım ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Öztürk’ün başkanlığında gerçekleştirildi.

Antalya ekonomisi, turizm sektörü, tarım ve asgari ücret konularının ele alındığı toplantıda konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, daha önce açıklanan Nefes Kredisi paketinin 50 milyar liraya çıkarıldığını anımsattı.

Hacısüleyman, "Üretimin devam edebilmesi için şirketlerin krediye ihtiyacı var. Mümkün olduğu kadar kaynak desteği sunulması gerekiyor." diye konuştu.

Asgari ücret tartışmalarına da değinen Hacısüleyman, şunları kaydetti: "Asgari ücretin yüzde 25-30 oranında artırılması konuşuluyor. Ancak bu oran ne çalışan ne de işveren için memnun edici olmayacak. Eğitim, sağlık ve gıda maliyetleri mutlaka kontrol altında tutulmalı."

Toplantıda, turizm ve tarım sektörüne ilişkin değerlendirmeler de yapıldı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız