Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Eğitim | Bakan Tekin'den Gaziantep'te sürpriz okul ziyareti

Bakan Tekin'den Gaziantep'te sürpriz okul ziyareti

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep programı kapsamında Şehitkamil ilçesinde bulunan Emel-Galip Hasırcı Ortaokuluna sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep programı kapsamında Şehitkamil ilçesinde bulunan Emel-Galip Hasırcı Ortaokuluna sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bakan Tekin'den Gaziantep'te sürpriz okul ziyareti

Kahramanmaraş, 25 Eylül-

Bakan Tekin, önce okul bahçesinde beden eğitimi dersine katılan öğrencilerin yanına giderek onlarla sohbet etti. Bakanı karşılarında gören öğrenciler şaşkınlık yaşadı.

Ardından sınıfları ziyaret eden Tekin, burada da öğrencilerle sohbet ederek öğrencilerin bir istekleri olup olmadığını sordu. 

Daha sonra okulun öğretmenler odasında eğitimcilerle bir araya gelen Bakan Tekin, öğretmenlerin görüş ve taleplerini dinledi. Sürpriz ziyaretten memnuniyet duyan öğretmenler, şaşkınlıklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

Bakan Tekin, ziyaretin sonunda öğretmenler ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Program kapsamında Bakan Tekin ayrıca Gaziantep Valiliğini ziyaret ederek Vali Kemal Çeber ile görüştü. Ziyarette kentte yürütülen eğitim faaliyetlerine dair istişarelerde bulunuldu.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız