Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı az bulutlu
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Diğer | Kayseri’de Kahramanmaraşlılar Derneği açıldı!

Kayseri’de Kahramanmaraşlılar Derneği açıldı!

Resmi olmayan rakamlara göre yaklaşık 60 bin Kahramanmaraşlının yaşadığı Kayseri’de Kahramanmaraşlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açıldı.

Resmi olmayan rakamlara göre yaklaşık 60 bin Kahramanmaraşlının yaşadığı Kayseri’de Kahramanmaraşlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açıldı.

Kayseri’de Kahramanmaraşlılar Derneği açıldı!

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, derneğin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin bulundukları her bir yerde ayrıcalıkları vardır, çünkü gittikleri yere kültür götürürler. Aynı zamanda gittikleri yerde buldukları kültürü de almasını bilirler. Yani Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz her yerde ve Kayseri’de uyumludurlar. Bu bizim en ayırt edici özelliklerimizin başında gelir.” dedi.

 

Elbirliği ile Kahramanmaraş’a hizmet etme çabası içinde olduklarını dile getiren Kılıç, konuşmasında şunları kaydetti: “Derneğimiz birlik, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma duygularımızın güçlenmesine vesile olsun. Bu derneğin oluşmasına emeği geçenleri tebrik ediyorum, takdir ediyorum. Elbirliği ile memleketimize hizmet çabasındayız. Gençlerimizin, çocuklarımızın, sağlıklı, eğitimli, donanımlı olmaları, şehirlerimizin, ilçelerimizin, mahallelerimizin yaşanabilir kılınması, memleketimizin bütün zenginliklerinin servete çevrilerek milletimizin hizmetine verilmesi, devletimizin güçlü, itibarlı bir devlet, milletimizin izzetli hatırı sorulur, gönlü alınır bir millet olması hususunda elbirliği ile çabalarımızı sürdürüyoruz. Görevimiz budur, görevimiz bunu gerektiriyor. Bizlerde Kahramanmaraş’ımıza her türlü hizmeti yapmanın çabası içerisindeyiz.”

 

 

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’da, programda yaptığı konuşmada, dünyanın önemli ticaret şehirlerinden biri olan Kayseri’de yaşayan hemşehrilerimizin bir araya gelerek bir sivil toplum kuruluşu çatısı altında buluşmalarının önemine işaret etti. Dernek yönetimine başarılar dileyen Başkan Aydın, yaklaşık 60 bin hemşehrimizin yaşadığı Kayseri’de hizmete giren derneğin hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulundu.

 

Programda, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve Dernek Başkanı Mehmet Topal’da birer konuşma yaptılar.

 

 

Konuşmalardan sonra derneğin kuruluşuna destek olan işletmelere plaket takdim edildi.

 

Sahabiye Mahallesi Konak Sokak’ta hizmete başlayan Kahramanmaraşlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin açılışına, Cumhuriyet Savcısı Osman Kurt, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Serdar Öztürk ve Ahmet Darendelioğlu, Ulaşım Daire Başkanı Yusuf Deliktaş, İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Kızılkan, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum Amirleri, Afşin Eshabı Kef Gönül Elçileri Derneği, STK Temsilcileri, dernek yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız