Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Diğer | Başkan Güngör, Tam Bana Göre Festivali’ne katıldı

Başkan Güngör, Tam Bana Göre Festivali’ne katıldı

Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen “Tam Bana Göre Festival” etkinliğine katılan Başkan Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’ın tanıtımı için alanda kurulan stantları ziyaret etti.

Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen “Tam Bana Göre Festival” etkinliğine katılan Başkan Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’ın tanıtımı için alanda kurulan stantları ziyaret etti.

Başkan Güngör, Tam Bana Göre Festivali’ne katıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen “Tam Bana Göre Festival” etkinliğine katıldı. Festivalde; Kahramanmaraş’ın yöresel lezzetleri, geleneksel el sanatları, turizm alanları ve tarihi mekânları ile kültür-sanat alanında hayata geçirilen faaliyetleri tanıtmak için Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından kurulan stantları ziyaret eden Başkan Güngör, alanda gençlerle de bir araya gelerek muhabbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi ve çeşitli ikramlarda bulundu. 

Başkan Güngör, gençlere şiir okudu

Gençlerle yaptığı sohbette Kahramanmaraş’ın şiir ve edebiyat alanındaki potansiyeline değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Kahramanmaraş’ımız şiir ve edebiyatın başkenti. Edebiyat alanında çok büyük potansiyele sahibiz. Bu potansiyelimizi ulusal ve uluslararası arenada daha tanınır hale getirmek için gayret ediyoruz. Yedi Güzel Adam’ın şehri olan Kahramanmaraş’ımız, Türk Edebiyatı’na çok büyük şair ve yazarlar kazandırdı. İnşallah bu potansiyelimizi sürdürerek gelecek nesillere aktarmak istiyoruz” diye konuştu. Alanda, Şair Cahit Zarifoğlu’nun “Sultan” adlı şiirini seslendiren Başkan Güngör, gençlerden yoğun alkış aldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız