Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Bilim | TÜBİTAK’ta Türkiye ikincisi olan SANKO öğrencileri ödüllerini aldı

TÜBİTAK’ta Türkiye ikincisi olan SANKO öğrencileri ödüllerini aldı

TÜBİTAK 52’nci Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Türkiye Finalinde, Teknolojik Tasarım kategorisi Yapay Zeka alt temasında ‘Yapay Zeka Destekli Yeni Nesil Asansör Havalandırma Sistemi’ projesiyle Türkiye ikincisi olan SANKO Okulları öğrencileri ödüllendirildi.

TÜBİTAK 52’nci Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Türkiye Finalinde, Teknolojik Tasarım kategorisi Yapay Zeka alt temasında ‘Yapay Zeka Destekli Yeni Nesil Asansör Havalandırma Sistemi’ projesiyle Türkiye ikincisi olan SANKO Okulları öğrencileri ödüllendirildi.

TÜBİTAK’ta Türkiye ikincisi olan SANKO öğrencileri ödüllerini aldı

Ankara ATO Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve davetliler katıldı.

SANKO Fen ve Teknoloji Lisesi 9’uncu sınıf öğrencileri Gökçe Bilge, Mustafa Ali Şahin ve Yiğit Settar Evgülü Türkiye ikinciliği ödülünü TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır’dan aldılar. 

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, “TÜBİTAK 52’nci Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması”nda kazanılan Türkiye ikinciliği ile bir kez daha gurur duyduklarını belirterek, öğrencilerini ve öğretmenleri kutladı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız