Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Asayiş | Komşuları tarafından darp edilen veteriner, şikayetçi oldu

Komşuları tarafından darp edilen veteriner, şikayetçi oldu

Adana'da komşularının, kendisini, annesini ve kardeşini darbettiğini öne süren veteriner, jandarmaya şikayette bulundu.

Adana'da komşularının, kendisini, annesini ve kardeşini darbettiğini öne süren veteriner, jandarmaya şikayette bulundu.

Komşuları tarafından darp edilen veteriner, şikayetçi oldu

Pozantı ilçesi Akçatekir Mahallesi'nde veteriner Melek Nida Urazan, iddiaya göre sahipsiz köpekleri beslediği için kendisine tepki gösteren komşusu Y.K. ve eşi F.K. ile tartıştı.

Tartışmanın ardından çıkan kavgada komşularının, annesi Mürşide Atay, kardeşi Onur İbrahim Atay ve kendisini darbettiğini öne süren Urazan, hastaneden darp raporu aldı.

Daha sonra jandarma karakoluna giden Urazan, komşularından şikayetçi oldu.

Urazan, gazetecilere, olaya ilişkin şunları anlattı: "Biz sadece belediyenin kısırlaştırdığı köpekleri besliyorduk. Defalarca tehdit edildik. Son olarak evimizin suyu kesildi. Vanayı açmaya gittiğimizde saldırıya uğradık. Annem kaburgaları kırılacak şekilde sürüklendi. Bu kişilerden şikayetçiyiz, davanın takipçisi olacağız."
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız