Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Asayiş | Kahramanmaraş’ta drone ile tam kapanma denetimi

Kahramanmaraş’ta drone ile tam kapanma denetimi

Kahramanmaraş’ta İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri drone destekli kısıtlama denetimi yaptı.

Kahramanmaraş’ta İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri drone destekli kısıtlama denetimi yaptı.

Kahramanmaraş’ta drone ile tam kapanma denetimi

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 29 Nisan'da başlayan ve 17 Mayıs'a kadar sürecek olan tam kapanmanın beşinci gününde de, kentin değişik bölgelerinde oluşturulan sabit uygulama noktaları ve mahalle aralarında, parklarda, bahçelerde yaptığı denetimlerine devam ediyor. 

Özellikle drone destekli yapılan denetimlerinde, park bahçelerin kuytu köşelerini seçerek ihlal yapan kişiler, havadan tespit edilerek ekiplere bildiriliyor. 

Halkın sağlığını korumak, salgının yayılımını önlemek ve tam kapanma tedbirlerini uygulamak için Kahramanmaraş’ta polis tarafından 32 sabit nokta oluşturuldu. 

Sahada 85 ekip ve 940 personel ile çalışan ekipler, vatandaşların sokağa çıkmaması için yoğun çaba sarf ederken, denetimlerin de aralıksız olarak süreceği belirtildi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız