Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Asayiş | Baba ve oğlu tarafından darbedildiği öne sürülen engelli öldü

Baba ve oğlu tarafından darbedildiği öne sürülen engelli öldü

Antalya'da darbedilerek ağır yaralanan engelli, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Antalya'da darbedilerek ağır yaralanan engelli, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Baba ve oğlu tarafından darbedildiği öne sürülen engelli öldü

Kepez ilçesinde 19 Şubat'ta çıkan kavgada baba ve oğlu tarafından darbedildiği öne sürülen yüzde 90 engelli Mümün Kara (58), tedavi gördüğü Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Antalya Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen Kara'nın cenazesi, Sütçüler Mezarlığı'na defnedildi. 

Mümün Kara'nın kardeşi Abdurrahman Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, ağabeyinin hunharca öldürüldüğünü iddia etti.

Kara, saçma sapan bir kavga nedeniyle ağabeyini kaybettiklerini belirterek, "Çok üzgünüz. Mağduruz. Adaletin mutlaka tecelli edeceğine inanıyoruz. Esas kavgayı başlatan baba N.Y. değil, oğlu A.Y'dir. Olay yerindeki pastanenin güvenlik kameralarının incelenmesini istiyoruz. Bu kameralar incelenirse olay ortaya çıkar." diye konuştu.

Gökalp Gökkaya da dayısının yüzde 90 engelli olduğunu dile getirerek, darbedilmesinin yanlış olduğunu ifade etti.

Dayısıyla kavga eden kişilerin 20 yıldır komşu olduğunu kaydeden Gökkaya, "Engelli olduğunu bilmeme şansları yok. Tek istediğimiz adalet yerini bulsun. Herkes cezasını çeksin. Bu gibi olaylar insanlara ders olsun, kimse yaşamasın." dedi.

Bu arada, Kara'nın hayatını kaybetmesi üzerine yeniden gözaltına alınan zanlılardan A.Y, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkartıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.    

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Sütçüler Caddesi'nde çıkan kavgada N.Y. ve oğlu A.Y. tarafından darbedildiği ileri sürülen Mümün Kara hastaneye kaldırılmış, gözaltına alınan baba oğul serbest bırakılmıştı. Savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan zanlılardan N.Y. tutuklanmış, A.Y. ise adli kontrol şartıyla salıverilmişti.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız