Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
31°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Yaşam | Yıkamak için aldığı battaniyeden çıkan 3 cüzdanı müşterisine teslim etti

Yıkamak için aldığı battaniyeden çıkan 3 cüzdanı müşterisine teslim etti

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde halı yıkama tesisi işletmecisi, temizlemek için aldığı battaniyede bulduğu 3 cüzdanı müşterisine ulaştırdı.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde halı yıkama tesisi işletmecisi, temizlemek için aldığı battaniyede bulduğu 3 cüzdanı müşterisine ulaştırdı.

KAYNAK: Anadolu Ajansı
Yıkamak için aldığı battaniyeden çıkan 3 cüzdanı müşterisine teslim etti

Akkapı Mahallesi'ndeki tesisin işletmecisi Mehmet Emin Evşin, bir kadın müşterisinin evindeki 2'şer halı ve battaniyeyi yıkamak için iş yerine getirdi.

Evşin, müşterisinin isminin yer aldığı etiketi yapıştırmak amacıyla açtığı battaniyelerden birinde poşete sarılı 3 cüzdan buldu.

İçerisinde yaklaşık 20 bin lira ile 50 avro ve banka kartları olan cüzdanlar, Evşin tarafından müşteriye götürüldü. Evşin, AA muhabirine, cüzdanları teslim ettiği müşterisinin şaşkınlık ve mutluluk yaşadığını söyledi.

Buluşmayı cep telefonu kamerasıyla kaydettiğini dile getiren Evşin, cüzdanları sardığı poşetin nerede olduğunu soran müşterisinin kendisini gülümsettiğini anlattı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız