Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Yaşam | Türkiye Yüzyılına Nefes kampanyasına öğrencilerden destek

Türkiye Yüzyılına Nefes kampanyasına öğrencilerden destek

SANKO Üniversitesi, Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında ‘Türkiye Yüzyılına Nefes’ Kampanyası’na destek verdi.

SANKO Üniversitesi, Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında ‘Türkiye Yüzyılına Nefes’ Kampanyası’na destek verdi.

Türkiye Yüzyılına Nefes kampanyasına öğrencilerden destek

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Arş. Gör. ve Genç Tema Kulübü Akademik Danışmanı Ece Erözgür, Çevre Kulübü Başkanı ve üyesi öğrenciler ile idari personel “Daha Yeşil Bir Türkiye” sloganıyla fidanları toprakla buluşturdu.

Doğanca Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Gaziantep Valisi Davut Gül, SANKO Üniversitesi öğrencilerini kampanyaya verdikleri destekten dolayı tebrik ederek, anı fotoğrafı çektirdi. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız