Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Az bulutlu
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Yaşam | Polis memuru Onur Küçük, bariyerlere çarparak şehit oldu

Polis memuru Onur Küçük, bariyerlere çarparak şehit oldu

Motosikletle giderken bariyerlere çarparak şehit olan polis memuru Onur Küçük için Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törene, babası Savaş, annesi Hacer, eşi Gül, kardeşleri Musa ile Emir Küçük, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Motosikletle giderken bariyerlere çarparak şehit olan polis memuru Onur Küçük için Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törene, babası Savaş, annesi Hacer, eşi Gül, kardeşleri Musa ile Emir Küçük, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Polis memuru Onur Küçük, bariyerlere çarparak şehit oldu

Antalya'da bariyerlere çarpan motosikletteki 1 polis memuru şehit oldu, diğeri yaralandı.

Yunus ekiplerinden polis memuru Tuncay Çakar'ın kullandığı motosiklet, Muratpaşa ilçesi Mevlana Üst Geçidi'nde kontrolden çıkarak demir bariyerlere çarptı.

Sürücü Çakar ile motosikletteki polis memuru Onur Küçük yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Küçük, müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Tedavisi süren Çakar'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Evli olan şehit polis memuru Küçük'ün, daha önce Şırnak'ta zırhlı birliklerde görev yaptığı ve burada "çukur" eylemleri sırasında terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonlarda kahramanca mücadele ettiği kaydedildi.

İl Emniyet Müdürlüğünde tören

Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan yakınları ve mesai arkadaşları tarafından cenazesi alınan Küçük için İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Törene Vali Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Murat Ulucan, 3'üncü Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, şehidin yakınları ve mesai arkadaşları katıldı.

Şehit Onur Küçük'ün özgeçmişinin okunmasının ardından, dua edildi.

Dua sonrası Küçük'ün babası Savaş, annesi Hacer, eşi Gül,  kardeşleri Musa ile Emir Küçük, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin babası, oğlunu asker selamıyla uğurladı.

Şehidin ikiz kardeşi Musa Küçük'ün de Muş'ta polis olarak görev yaptığı öğrenildi. 

Küçük'ün cenazesinin, Konya'nın Seydişehir ilçesinde toprağa verileceği bildirildi.

Kaza anı güvenlik kamerasında

Bu arada kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, motosikletli yunus timinin refüjdeki demir bariyerlere çarpması ve sürücünün arkasındaki polis memuru Onur Küçük'ün düşmesi görülüyor.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız