Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Yaşam | Moli, Akdeniz’in göz alıcı sularında unutulmaz bir tatil geçiriyor

Moli, Akdeniz’in göz alıcı sularında unutulmaz bir tatil geçiriyor

Ankara'da yavruyken sahiplendiği ördeğini Mersin'deki tatilinde de yanından ayırmayan Rahmi Demirtaş, "can dostu" ile denizin tadını çıkarıyor.

Ankara'da yavruyken sahiplendiği ördeğini Mersin'deki tatilinde de yanından ayırmayan Rahmi Demirtaş, "can dostu" ile denizin tadını çıkarıyor.

KAYNAK: Anadolu Ajansı
Moli, Akdeniz’in göz alıcı sularında unutulmaz bir tatil geçiriyor

Ankara'dan tatil için Mersin'in Silifke ilçesine gelen Rahmi Demirtaş, 7 yıldır yanından ayırmadığı "Moli" adlı ördekle denizde yüzüp kıyıda yürüyüş yapıyor.

Ailesiyle tatile çıkan Demirtaş, 7 yıl önce evinde beslemeye başladığı ördeğini de seyahatine dahil etti.

"Can dostu" olarak gördüğü ördeği "Moli" ile yüzmek için eşiyle Silifke'nin Yeşilovacık Mahallesi'ndeki Mavikent Sahili'ne gelen Demirtaş, ördeğiyle Akdeniz'in mavi sularının keyfini çıkarıyor.

Demirtaş'ın, güneşlenirken ve kıyıda yürüyüş yaparken yanından ayırmadığı "Moli"ye çevredekiler de ilgi gösteriyor.

Bizim için vazgeçilmez oldu

Rahmi Demirtaş, AA muhabiri Murat Pancar’a, yavruyken sahiplendiği "Moli"nin zamanla eve uyum sağladığını söyledi.

Ördekle arasında güçlü bir bağ oluştuğunu dile getiren Demirtaş, "Moli"ye 7 yıldır özenle baktığını belirtti.

Demirtaş, seyahate çıkarken "can dostu"nu da yanına aldığını ve denizin tadını çıkardıklarını ifade ederek "Moli ile her yere gidiyoruz, şu an birlikte tatildeyiz. En sevdiği şey yüzmek. Ailemizin bir ferdi oldu. Ankara'da evin içinde bizimle yaşıyor. Nereye gidersek yanımızda götürüyoruz. Buraya da geldiği için çok mutlu oldu." diye konuştu.

Yürüyüş yaparken ördeğinin kendisini takip ettiğini anlatan Demirtaş, "Moli bizim için vazgeçilmez oldu. Birlikte eğleniyoruz. Benden ayrılamıyor." dedi.

Demirtaş, ördeğiyle tatil yapmanın unutulmaz bir deneyim olduğunu sözlerine ekledi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız