Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Yaşam | Kahramanmaraş Doğa Platformu doğa yürüyüşünde

Kahramanmaraş Doğa Platformu doğa yürüyüşünde

Kahramanmaraş Doğa Platformu ve Afşin Belediyesi, Afşin gezisinde bir araya geldi. Platform başkanı ve üyeleri doğa yürüyüşü yaptılar, Eshab-ı Kehf hayran kaldılar.

Kahramanmaraş Doğa Platformu ve Afşin Belediyesi, Afşin gezisinde bir araya geldi. Platform başkanı ve üyeleri doğa yürüyüşü yaptılar, Eshab-ı Kehf hayran kaldılar.

Kahramanmaraş Doğa Platformu doğa yürüyüşünde

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven Kahramanmaraş Doğa Platformu Başkanı Volkan Gezertaşar ve ekip üyelerini Afşin'de ağırladı. Afşin'de gerçekleştirilen doğa yürüyüşünde ters lale, Hurman çayı, lavanta bahçeleri gibi birçok doğa harikasını görmeye ve Eshab-ı Kehf'i ziyarete gittiler. Başkan Güven gezi ekibini iftarda ağırlayarak uğurladı.

Platform Başkanı Volkan Gezertaşar doğa yürüyüşü ile ilgili olarak: "Maraş Doğa Platformu ile beraber Afşin'deyiz, endemik bir bitki olan ters laleleri görmeye ve doğa yürüyüşü yapmaya geldik. Konuğu olduğumuz Mehmet Fatih Güven'e ve Afşin belediyesine bizi bu doğal güzellikleri görmeye teşvik ettiği ve burada ağırladığı için teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Ekip üyelerinden ve yöneticilerinden Av. İlknur Keskin: "Afşin Belediyesi'nin konuğuyuz. Afşin'de endemik bitki olan ters laleleri görmeye geldik. Maraş Doğa Platformu ile birlikte 54 kişiyle  buradaydık, yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Bizi konuk ettiği için Afşin Belediyesi'ne çok teşekkür ederiz ve Afşin'i gelip ziyaret etmenizi de tavsiye ederiz." Dedi. 

Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, doğa yürüyüşünde, "Maraş Doğa Platformu burada ve onlarla birlikte ters laleleri ziyaret ettik. Öğleden sonra başlayan etkinliğimiz, Tanır, Ayrandede, ve ardından da Eshab-ı Kehf ile devam etti. Günü de, akşam iftarımızla sonlandırdık. Maraş il merkezinden gelen yaklaşık 56 konuğumuz vardı. Afşin'imizin güzelliklerini birlikte taradık. İnşallah güzel bir sinerji oluşmuştur." İfadelerini kullandı.

Etkinlik sonrası Başkan Güven, ekibe teşekkür ederek 30 Mayıs'ta başlayacak olan fotokampa davet etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız