Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Yaşam | Gözegir kardeşlerin hayali gerçek oldu

Gözegir kardeşlerin hayali gerçek oldu

Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık ilçesi Beşçeşme Mahallesi’nde ikamet eden özel gereksinimli Gözegir kardeşlerin akülü sandalye hayalini gerçekleştirdi. Hayalleri olan akülü sandalyeye kavuşan kardeşlerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık ilçesi Beşçeşme Mahallesi’nde ikamet eden özel gereksinimli Gözegir kardeşlerin akülü sandalye hayalini gerçekleştirdi. Hayalleri olan akülü sandalyeye kavuşan kardeşlerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Gözegir kardeşlerin hayali gerçek oldu

Sosyal belediyecilik noktasında hayata geçirdiği faaliyetlerle büyük takdir toplayan, engelsiz yaşam anlayışıyla daha erişilebilir bir Kahramanmaraş için desteklerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bir kez daha gönüllere dokundu. Pazarcık ilçesi Beşçeşme Mahallesi’nde yaşayan özel gereksinimli Meral ve Tevfik Gözegir kardeşlerin akülü sandalye hayali gerçek oldu. 

Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğünce Gözegir kardeşlere akülü sandalye desteğinde bulunuldu. Daha önce tekerlekli sandalye kullanan ve ulaşımda sorun yaşayan kardeşlerin yaşam standardı artırıldı. Hayalleri olan akülü sandalyeye kavuşan kardeşlerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Hayatımız çok daha kolay olacak

Özel gereksinimli Tevfik Gözegir, “Kız kardeşim ve ben akülü sandalyemize kavuştuk. Çok mutluyuz. İhtiyacımız karşılandı, hayatımız artık çok daha kolay olacak. Kardeşimle beraber mahallemizde artık rahat bir şekilde gezebileceğiz. Biz engellilerin yanında olduğu için Fırat Görgel başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Anne Cennet Gözegir, “Bugün çocuklarımın akülü sandalye hayali gerçekleşti. Çocuklarımız kadar biz de sevindik. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz” diye konuştu. Baba Durmuş Gözegir ise, sağlanan destek için Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız