Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Yaşam | Gençlik merkezi kursiyerlerden ihtiyaç sahiplerine bayram hediyesi

Gençlik merkezi kursiyerlerden ihtiyaç sahiplerine bayram hediyesi

Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde tekstil ve konfeksiyon kursu alan öğrenciler, ortaya çıkardıkları ürünleri ihtiyaç sahibi ailelere bayram hediyesi olarak göndereceklerini bildirdi.

Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde tekstil ve konfeksiyon kursu alan öğrenciler, ortaya çıkardıkları ürünleri ihtiyaç sahibi ailelere bayram hediyesi olarak göndereceklerini bildirdi.

Gençlik merkezi kursiyerlerden ihtiyaç sahiplerine bayram hediyesi

Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi ve Dulkadiroğlu Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle açılan tekstil ve konfeksiyon kursu başarılı bir şekilde devam ediyor. Çok verimli bir eğitim süreci geçirdiklerini ifade eden kursiyerler, örnek bir davranışa da imza attı.

Daha önce ortaya koydukları ürünleri yetim mültecilere gönderen Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi kursiyerleri, son birkaç ayda yaptıkları ürünleri de bayram hediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelere göndereceklerini bildirdi.

Kursiyerleri bu örnek davranışından dolayı tebrik eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, gençlik merkezinin verimliliğine dikkat çekti.

Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı kısa değerlendirmesinde şunları söyledi: “Dulkadiroğlu Gençlik Merkezimiz ortaya koyduğu verimli kurslarla adından söz ettiriyor. Dulkadiroğlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzle ortaklaşa açtığımız konfeksiyon ve tekstil kursu da çok büyük ilgi gördü. Burada kursiyerlerimiz başarılı bir dönem geçirdiler. Ortaya koydukları ürünleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaları da bizleri ayrıca memnun etmektedir. Ben hepsini tebrik ediyorum.”

Dulkadiroğlu Halk Eğitim Müdürü Feyzi Oğuz da başarılı bir şekilde devam eden kursla ilgili konuştu. Oğuz, öğrencileri bu anlamlı davranışlarından dolayı tebrik ederek şunları söyledi: “Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde ortaya koyduğumuz kurslarımız çok verimli bir şekilde devam etmektedir. Kursiyerlerimizin başarıları bizleri de çok mutlu etmektedir. Ortaya koydukları örnek davranışla da gurur duyduğumuzu dile getirmek istiyorum. Ben hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız