Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Yaşam | Bakan Taçoy, öğrenci temsilcileriyle buluştu

Bakan Taçoy, öğrenci temsilcileriyle buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, AIESEC Türkiye’nin Doğu Akdeniz Üniversitesi’ndeki öğrenci temsilcilerini kabul etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, AIESEC Türkiye’nin Doğu Akdeniz Üniversitesi’ndeki öğrenci temsilcilerini kabul etti.

Bakan Taçoy, öğrenci temsilcileriyle buluştu

Kabulde konuşan AIESEC Doğu Akdeniz 2022-2023 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Alper Gürsoy ile Yönetim Kurulu Üyesi Parsa Bahadori, 1992 yılından bu yana DAÜ’de faaliyet gösteren AIESEC’in 108 ülkeden üyesi olduğunu, uluslararası alanda bir çok gence liderlik, yurtdışı staj ve gönüllük deneyimi kazandırmak amacıyla çalışmalar yaptığını söyledi.

Gürsoy, Farklı ülkelerden gençlerin AIESEC çatısı altında; Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilen Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları temel alınarak; eğitim, doğayı koruma, ekonomik kalkına(turizm), halk sağlığı, kaynakların verimli kullanılması, cinsiyet eşitliği gibi bir çok konuda gönüllü projeler hazırladığını ifade etti.

İşletme, mühendislik, finans, pazarlama, eğitim gibi anlanlarında da uluslararası alanda gençlere staj imkanları tanındığını kaydeden Gürsoy, KKTC’de okuyan öğrencilerin de yurt dışına gittiğini ve KKTC’nin tanıtımına destek olmayı hedeflediklerini belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy da konuşmasında, Üniversite öğrencileri için sosyal sorumluluk ve profesyonel staj imkanları sunan, farklı ülkelerdeki şirketler ve sivil toplum kuruluşlarını farklı ülkelerdeki gençlerle bir araya getiren AIESEC çatısı altında, çalışma yaşamında nitelikli ve eğitimli işgücünün kalitesini arttırmak için Bakanlık olarak üzerlerine düşen her türlü katkıyı koymaya ve işbirliği yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız