Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Turizm | Sanatsal Mozaik Sergisi Kale’de açılıyor

Sanatsal Mozaik Sergisi Kale’de açılıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından KSÜ ve İŞ-KUR işbirliği ile KAMEK Kurs Merkezinde düzenlenen Sanatsal Mozaik Kursu’nda eğitimini tamamlayan kursiyerlerin mozaik çalışmalarından oluşacak “Açık Hava Sanatsal Mozaik Sergisi”nin hazırlıklarına başlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından KSÜ ve İŞ-KUR işbirliği ile KAMEK Kurs Merkezinde düzenlenen Sanatsal Mozaik Kursu’nda eğitimini tamamlayan kursiyerlerin mozaik çalışmalarından oluşacak “Açık Hava Sanatsal Mozaik Sergisi”nin hazırlıklarına başlandı.

Sanatsal Mozaik Sergisi Kale’de açılıyor

KAMEK bünyesinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve İŞ-KUR işbirliğiyle kurulan Sanatsal Mozaik Kursu’nun tamamlanmasının ardından ilk sergisini açmaya hazırlanıyor.

 

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada;“Tarihi Kahramanmaraş Kalesi’nde düzenlenecek olan etkinlikte Sanatsal Mozaik Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin hazırladıkları eserler sergilenecek. Açılışı 28 Ağustos Cuma günü saat 14.00’de Tarihi Kahramanmaraş Kalesi’nde olan “Açık Hava Sanatsal Mozaik Sergisi” üç gün süre ile sabah 10.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında Kahramanmaraşlıları ağırlayacak.Öğr. Gör. Nazik Ağyar Leblebici ve Öğr. Gör. İbrahim Keleş ve öğrencilerinin hazırladığı ve Germenicia Antik Kenti’ndeki figürler başta olmak üzere Kahramanmaraş’ın tarihi ve kültürel varlıklarının öne çıkarıldığı mozaik çalışmalarından oluşan sergiye tüm sanatseverler davetlidir” ifadelerine yer verildi.

 

“Açık Hava Sanatsal Mozaik Sergisi” adlı etkinlik, açılış konuşmaları ve katılım belgelerinin verilmesinin ardından, enstrümantal müzik dinletisiyle devam edecek.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız