Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı az bulutlu
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Turizm | Elbistanlı öğrenciler Ankara’da!

Elbistanlı öğrenciler Ankara’da!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde öğrenciler, gezi programı kapsamında şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabri ile 15 Temmuz'un izlerinin bulunduğu Ankara Emniyet Müdürlüğü ve Gölbaşı Özel Harekat Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde öğrenciler, gezi programı kapsamında şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabri ile 15 Temmuz'un izlerinin bulunduğu Ankara Emniyet Müdürlüğü ve Gölbaşı Özel Harekat Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Elbistanlı öğrenciler Ankara’da!

Elbistan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SYDV) Kahramanmaraş Valiliği koordinesinde, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırlanan "Bizim Çocuklar Proje"siyle ilçedeki ortaokul ve liselerden 65 öğrenciye milli ve manevi değerleri daha iyi anlatmak için gezi düzenlendi.

 

Proje koordinatörü Mustafa İlhan, yaptığı açıklamada, Ankara gezisinde gençleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın misafir ettiğini söyledi.

 

TBMM binasını da ziyaret eden gençlerin, burada, 15 Temmuz'da darbeci hainlerin bombaladıkları yerleri gördüğünü dile getiren İlhan, "Gençler daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun misafiri olmuştur. Gençlerimizle, 15 Temmuz hain darbe girişimin en ağır izlerinin kaldığı Ankara Emniyet Müdürlüğü ve Gölbaşı Özel Harekat Merkezi Müdürlüğü ziyaretleri yapıldı. O gün orada bulunan kişilerden bizzat o gece neler yaşandığı gençlere anlatıldı." dedi.

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın özel kalem müdürü Tuncay Akkoyun'un da gençleri ağırladığını dile getiren İlhan, daha sonra gençlerin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Millet Camisi önünde bomba atılan yerleri ve 15 Temmuz Demokrasi Anıtı'nı ziyaret ettiğini belirtti.

 

Ankara'daki gezinin ardından gençlerin Niğde'de kahraman şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret ettiğini aktaran İlhan, öğrencilerin, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince yapılan Kurtuluş Panorama Müzesi ve Dondurma Müzesi'ne ziyaretler gerçekleştirdiğini kaydetti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız