Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Teknoloji | Minik öğrencilerin Toyota sevgisi!

Minik öğrencilerin Toyota sevgisi!

Değirmen Anaokulu öğrencileri, öğretmenlerinin en çok hangi arabayı seviyorsunuz sorusuna karşılık “Toyota” cevabını veren minik öğrencileri Toyota Plaza Toymar yetkilileri Plaza da karşılayarak Toyota araçları hakkında bilgi verdi.

Değirmen Anaokulu öğrencileri, öğretmenlerinin en çok hangi arabayı seviyorsunuz sorusuna karşılık “Toyota” cevabını veren minik öğrencileri Toyota Plaza Toymar yetkilileri Plaza da karşılayarak Toyota araçları hakkında bilgi verdi.

Minik öğrencilerin Toyota sevgisi!

Değirmen Anaokulu öğrencileri, Öğretmenlerinin “En çok hangi arabayı seviyorsunuz” sorusuna “Toyota” cevabını verdiler. Öğretmenleri de Toyota Plaza Toymar Yetkililerine ulaşarak öğrencilerin Toyota araçları görmek istediklerini belirtti. Toyota Plaza Toymar yetkilileri de minik öğrencileri kırmayarak Toyota Plaza Toymar’a davet etti.

 

Olayın nasıl olduğunu anlatan Toyota Plaza Toymar Müşteri İlişkileri Koordinatörü Naz Kazancı; “Değirmen Anaokulu Öğretmeni Zehra hanım bizi arayarak erkek çocukların çok fazla olduğunu ve Toyota’yı çok merak ettiklerini söyledi. Aralarında kura yapmışlar en çok hangi markayı seviyorsunuz diye. Çocukların tamamı Toyota demiş. Bir kısmının ailesi Toyota kullanıcısı olmasından kaynaklı  buraya ziyaret yapmak istediklerini söylediler. Bizde uygun olup olmadığını düşündük ve bugünü planladık. Bizim bir sloganımız vardı: “Kaleyi içten fethetmek.” Geleceğimizi onlarla şekillendiriyoruz. Tek bir gruba hitap etmediğini küçükten büyüğe herkesin Toyota’ya ilgisi olduğunu vurgulamak istedik. Çocukların Toyota’yı çok merak ettiğini öğrendik. Hatta araçların burada robotlar tarafından yapılıp satıldığını düşünüyorlarmış. Çocukların daha fazla bilinçlenmesi adına burayı gezmek istediklerini okul yönetimi bize iletti. Anaokulu öğretmenleri Zehra hanım en azından araçları orada görsünler diye ricada bulununca bizde kıramadık çünkü çocukların hepsi Toyota tutkunu” olduğunu söyledi.

 

2 saat kadar Plaza da minik öğrencilerini gezdirdiklerini belirten Kazancı; “Çocuklar geldiğinde ilk önce sıfır araç showroomuzu gezdirdik, hepsi araçlara hayran kaldılar. Araçların büyük ve gösterişli olması çocukların dikkatini çekti. Birçoğu da Toyota markasını yakından bildiği için aşina oldukları bu araçlara çok ilgi gösterdiler. Çocukların merak ettiği asıl kısım atölye bölümüydü. Toyota marka araçların Plazamızda robotlar tarafından yapıldığını sanan çocuklar aslında böyle olmadığını, burada satış ve satış sonrası işlemlerin yapıldığını ve araçların servis bakımlarının tarafımızdan çok dikkatlice yapılarak konforlu kullanım sağlamaya çalıştığımızı gösterdik. Servis atölyesinden sonra çocukları boya kaporta kısmında gezdirdik. Araçların nasıl boyandığını nasıl fırınlandığını göstermeye çalıştık. Onun akabinde ikinci el showroomumuza götürdük tabi ikinci elin ne anlama geldiğini ne ifade etiğini da anlatmaya çalıştık. İkinci el showroom’un büyük olmasından dolayı dikkatlerini çok çekti” dedi.

 

Daha sonra Toyota Plaza Toymar Genel Müdürü Kadir Dalgıç, Minik öğrencilere Toyota Hibrit araç üzerinde ki elektrik aksamını anlattı. Akü nasıl dolar? Antifiriz niye pembedir? Gibi birçok ilginç sorular soran miniklere en uygun şekilde cevaplar verildi. Program Ekpertiz, Detaylı bakım ve Lastik Departmanı da gezilerek sonlandı.

 

Plaza’nın ikinci katında Toyota’nın tarihçesi ve en çok sevilen Toyota reklamları izletildi. Kek ve süt ikramında bulunuldu. Toyota Plaza Toymar çalışanları ve minik öğrenciler birlikte pasta kestiler.

 

Toyota Plaza Toymar yetkilileri, çocuklara kalıcı hatıralar bırakmak düşüncesi ile hediye paketleri vererek kalplerine imza attılar. Minik öğrencileri mutlu bir şekilde evlerine yolcu ettiler.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız