Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Spor | SANKO Okulları öğrencilerinin yüzmede büyük başarı

SANKO Okulları öğrencilerinin yüzmede büyük başarı

SANKO Okulları öğrencileri, Şehitkamil Belediyesi ve Yüzme İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “11. Geleneksel 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluş Günü Yüzme Kurtuluş Kupası Yarışması”nda 4 birincilik, 6 ikincilik, 10 üçüncülük madalyası ve 1 ikincilik kupası kazandı.

SANKO Okulları öğrencileri, Şehitkamil Belediyesi ve Yüzme İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “11. Geleneksel 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluş Günü Yüzme Kurtuluş Kupası Yarışması”nda 4 birincilik, 6 ikincilik, 10 üçüncülük madalyası ve 1 ikincilik kupası kazandı.

SANKO Okulları öğrencilerinin yüzmede büyük başarı

Gaziantep Alleben Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışmaya, SANKO Okulları yüzücülerinden Azra Aksoy, Irmak Zehra Kökmen, Çınar Özkamalı, Yaprak Ece Tuncel, Tuna Karakuş, Arif Doruk Akınal, Oktay Doruk Özuslu, Elizan Özgenç, Elif İpek Çevik, Tuana Turan ve Zeynep Balkanlı katıldı.

Yarışmada; Azra Aksoy 4x50 metre serbest bayrakta birinci, 4x50 metre karışık bayrak, 100 ve 200 metre sırtüstünde ikinci ve 50 metre sırtüstünde üçüncü; Irmak Zehra Kökmen, 4x50 metre serbest bayrakta birinci, 4x50 metre karışık bayrakta ikinci ve 100 metre serbest stilde üçüncü, Çınar Özkamalı 4x50 metre serbest bayrakta birinci, 4x50 metre karışık bayrak ikinci, 50, 100 ve 200 metre kurbağalamada ve 100 metre karışık stilde üçüncü oldu.

Yaprak Ece Tuncel ise 4x50 metre serbest bayrakta birinci, 4x50 metre karışık bayrak ikinci, 100 ve 200 metre sırtüstü stilde üçüncülük elde ederken, Tuna Karakuş da 100 ve 200 metre kurbağalama stilde üçüncü oldu. 

Ayrıca SANKO Okulları Kız Takımı da ikincilik kupasını alarak önemli bir başarıya imza attı.

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, Gaziantep’in Kurtuluşunun 101’inci yılında kulaçlarını kurtuluş için atan öğrencilerini ve Beden Eğitimi öğretmeni Mehmet Ali Karakuş’u başarılarından kutladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız