Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Spor | New York Maratonu'nda depremzede kız çocukları için koşacak

New York Maratonu'nda depremzede kız çocukları için koşacak

İslahiye ve Nurdağı Türk Kızılay Başkanı Şaban Doğan, 1 Kasım'da ABD'nin New York kentinde düzenlenecek 42 kilometrelik New York Maratonu'nda, 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen ailelerin kız çocuklarına burs sağlamak için koşacak.

İslahiye ve Nurdağı Türk Kızılay Başkanı Şaban Doğan, 1 Kasım'da ABD'nin New York kentinde düzenlenecek 42 kilometrelik New York Maratonu'nda, 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen ailelerin kız çocuklarına burs sağlamak için koşacak.

KAYNAK: Anadolu Ajansı
New York Maratonu'nda depremzede kız çocukları için koşacak

İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde Türk Kızılay bünyesinde yürütülen insani yardım, sosyal destek ve koordinasyon çalışmalarını yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sürdüren iş insanı Şaban Doğan (57), bu kez iyilik için parkura çıkacak.

Dünyanın en önemli maratonlarından biri olarak gösterilen New York Maratonu'na katılacak Doğan, yarışta Türk Kızılay yararına bağış toplayarak depremzede kız çocuklarına destek olmayı amaçlıyor.

Daha önce yurt içinde ve yurt dışındaki birçok maratona katılarak madalya sahibi olan Şaban Doğan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, New York Maratonu'nu çok önemsediğini anlattı.

Maraton öncesi idmanlarına aralıksız devam eden Doğan, şunları kaydetti: “Önümüzde New York Maratonu var. Bu maratonu biraz daha anlamlandırmak ve taçlandırmak için Kızılay adına bu maratonu koşacağım. Kızılay'ın İslahiye ve Nurdağı'ndaki depremzede kız çocuklarına burs sağlamak için koşup taçlandıracağım. Finişi sağlıklı bir şekilde bitirmeye çalışacağım. Herkesin desteklerini, yardımlarını bekliyorum."

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız