Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı az bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Spor | Kahramanmaraş’ta ‘Gençlik Haftası’ kutlamaları başladı!

Kahramanmaraş’ta ‘Gençlik Haftası’ kutlamaları başladı!

Kahramanmaraş'ta, Gençlik Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Kahramanmaraş Atatürk Meydanı'nda düzenlenen törende, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Kahramanmaraş'ta, Gençlik Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Kahramanmaraş Atatürk Meydanı'nda düzenlenen törende, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Kahramanmaraş’ta ‘Gençlik Haftası’ kutlamaları başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 15 -21 Mayıs tarihleri Gençlik Haftası olarak kutlanmaktadır.  Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kahramanmaraş’ta Gençlik Haftasını Milli Mücadelenin 100. Yılı olması nedeniyle birçok sportif ve kültürel faaliyet ile kutlayacak.

 

15-21 Mayıs Gençlik Haftası kutlama etkinlikleri 15 Mayıs 2019 tarihinde Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’nın Atatürk Anıtına Çelenk sunması ile başladı.

 

Çelenk sunma töreninde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personelleri, Antrenörler ve Sporcular hazır bulundu.

 

Tören İl Müdürü Kabakcı’nın Atatürk Anıtına Çelenk’i sunmasının ardından bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla beraber Türk Bayrağının göndere çekilmesi ile tamamlandı.

 

Bir hafta boyunca sürecek olan Gençlik Haftası etkinlikleri sonunda 19 Mayıs 2019 Pazar günü Saat 11.00 da Osman Sayın Spor Salonunda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama programıyla tamamlanacak.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız