Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Spor | Kahramanmaraş’ın altın kızları Türkiye’ye gelmeyen tek kupanın peşinde

Kahramanmaraş’ın altın kızları Türkiye’ye gelmeyen tek kupanın peşinde

Büyükşehir Belediyesi Kadın Goalball Takımı, Almanya’da düzenlenecek ve Avrupa’nın en iyi 10 kulübünün mücadele edeceği Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Takım, goalball branşında Türkiye’nin şimdiye kadar kazanamadığı tek kupa olan Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak için sahaya çıkacak.

Büyükşehir Belediyesi Kadın Goalball Takımı, Almanya’da düzenlenecek ve Avrupa’nın en iyi 10 kulübünün mücadele edeceği Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Takım, goalball branşında Türkiye’nin şimdiye kadar kazanamadığı tek kupa olan Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak için sahaya çıkacak.

Kahramanmaraş’ın altın kızları Türkiye’ye gelmeyen tek kupanın peşinde

Ulusal ve uluslararası arenada kazandığı başarılarla adından sıkça söz ettiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kadın Goalball Takımı, yeni bir büyük hedefe daha odaklandı. Teknik Direktör Gültekin Karasu liderliğinde önemli başarılara imza atan takım, şimdi de 6 – 10 Kasım tarihleri arasında Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek Goalball Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek.

Avrupa’nın en iyi 10 kulübünün mücadele edeceği organizasyon, Türkiye’nin kadınlar kategorisinde ilk kez yer alacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi olma özelliği taşıyor. Goalball branşında Türkiye’nin şimdiye kadar kazanamadığı tek kupa olan Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını Kahramanmaraş’a ve Türkiye’ye kazandırmak için Fatma Gül Güler, Rehyan Yılmaz, Ümran Reyhan ve Buket Atalay’dan oluşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kadın Goalball Takımı, büyük bir kararlılıkla hazırlıklarını sürdürüyor. Takım, Türkiye’ye henüz gelmeyen bu prestijli kupayı kazanarak, bir ilke imza atmayı hedefliyor.

Takımımıza yürekten başarılar diliyorum

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, kadın goalball takımının Berlin’de Türkiye’yi temsil edecek olmasından büyük bir gurur duyduklarını belirterek, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak, spora ve sporcularımıza destek olmayı bir görev biliyoruz. Kadın Goalball Takımımız, azim, inanç ve disiplinle bugüne kadar elde ettiği başarılarla şehrimizin gururu oldu. Şimdi ise ülkemizi Berlin’de, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecekler. Takımımızın, ülkemize ve şehrimize bu prestijli kupayı kazandırmak için göstereceği mücadeleye yürekten inanıyorum. Onların kararlılığı, gençlerimize ve tüm spor camiasına ilham verecek nitelikte. Kahramanmaraş’ımız artık sadece tarih, kültür ve dayanışmasıyla değil; spordaki başarılarıyla da adından söz ettiriyor. Tüm takımımıza, teknik ekibimize ve bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyor; Berlin’de bayrağımızı gururla dalgalandıracaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız