Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Az bulutlu
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Spor | Bakan Bak: Spora yapılan yatırımlar meyvesini veriyor

Bakan Bak: Spora yapılan yatırımlar meyvesini veriyor

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türk sporunda son yıllarda üst üste alınan başarılara dikkat çekerek, ‘Avrupa'nın en genç stadyumlarına, en genç salonlarına, en genç havuzlarına, en genç tesislerine ve en genç nüfusa sahibiz. Spora yapılan yatırımların hepsi, meyvesini veriyor.’ dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türk sporunda son yıllarda üst üste alınan başarılara dikkat çekerek, ‘Avrupa'nın en genç stadyumlarına, en genç salonlarına, en genç havuzlarına, en genç tesislerine ve en genç nüfusa sahibiz. Spora yapılan yatırımların hepsi, meyvesini veriyor.’ dedi.

Bakan Bak: Spora yapılan yatırımlar meyvesini veriyor

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, spora yapılan yatırımların hepsinin meyvesini verdiğini belirtti.

Açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, Lisanslı Kuru Kayısı Deposu ve Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi'ni ziyaret etti.

Daha sonra Orduzu bölgesinde yapımı süren 5 bin kişilik spor salonu inşaatında incelemede bulunan Bakan Bak, burada yaptığı açıklamada, Türkiye'nin dünyanın en genç nüfusuna ve en genç tesislerine sahip olduğunu, tesisler noktasında önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Pek çok uluslararası organizasyonu yapacak kapasitedeyiz

Bakan Bak, şöyle devam etti: “Bu tesislerde gençlerimizin spor altyapısını güçlendirerek inşallah dünyada yeni yeni branşlarda ülkemiz hem madalya alıyor hem sporcularımız kürsüye çıkıyor, İstiklal Marşı'mızı dalgalandırıyor. Pek çok uluslararası organizasyonu yapacak kapasitedeyiz. Bunların hepsi altyapısıyla beraber geliyor. Filenin Sultanları'nda alınan başarı... Ankara'daki, İstanbul'daki spor salonları, voleybol lisesi, bunların hepsi bir altyapı oluşturuyor. Kulüplerimizin salonları, yatırımları, spora yapılan yatırımların hepsi meyvesini veriyor. Bir de en önemli şey dediğim gibi burayı dolduracağız, çocukları getireceğiz çünkü çocukları başta bağımlılık olmak üzere kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak. Çocuğun enerjisini alacak, gelecek hoplayacak, zıplayacak, buralarda spor yapacak. En önemli amacımız o, çocuklarımız. Spor yapan bir çocuk olduğu zaman aile de mutlu oluyor, gurur duyuyor. Öbür taraftan kötü alışkanlıktan uzak duruyor. Tesisler çok önemli.”

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, daha sonra İnderesi'nde bulunan ve yapımı süren Beydağı Gençlik Kampı'nda incelemelerde bulundu.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız