Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Siyaset | Milletvekili Adayı Kıraç: Çözüm odaklı adımlar atıyoruz

Milletvekili Adayı Kıraç: Çözüm odaklı adımlar atıyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Koray Kıraç: ‘Halkımıza başkaları gibi boş vaatler değil, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gerçekçi ve çözüm odaklı adımlar atıyoruz.’ dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Koray Kıraç: ‘Halkımıza başkaları gibi boş vaatler değil, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gerçekçi ve çözüm odaklı adımlar atıyoruz.’ dedi.

Milletvekili Adayı Kıraç: Çözüm odaklı adımlar atıyoruz

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Koray Kıraç,  seçim çalışmaları kapsamında özel bir pastanede gençlerle bir araya geldi. Burada gençlerin sorunlarını dinleyen Kıraç, AK Parti ile her sorunun çözümünün kolay olduğunu vurguladı.

Şehrimize sayısız hizmetler kazandırdık

AK Parti hükümetleriyle Türkiye’nin çağ atladığına değinen Kıraç, “Ülkemize ve şehrimize sayısız hizmetler kazandırdık. Kazandırmaya da devam ediyoruz. Bir yandan dış güçlerle uğraşırken bir yandan ise muhalefetin hizmetleri engelleme ve itibarsızlaştırma çalışmalarıyla uğraşıyoruz.  İşimiz kolay değil, yolumuz uzun. Allah başta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a daha sonra ise bizlere yardımcı olsun inşallah” diye konuştu.

Gençlerimize değer veriyoruz

AK partinin gençlere yönelik seçim vaadini hatırlatan Milletvekili Adayı Kıraç, “Biliyorsunuz biz AK Parti olarak gençlerimize değer veriyoruz. Bu noktada Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacak, aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz. Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız” dedi.

Konuşmaların ardından soru cevap kısmına geçildi. 

Programda Dulkadiroğlu Belediye başkanı Necati Okay, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Ömer Kerküklü, Ak Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları İl Başkanı Feyzullah Eren Aşçı ve AK Parti Dulkadiroğlu Gençlik Kolları Başkanı Ali Hınaz’da yer aldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız