Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Az bulutlu
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Siyaset | İkizer, yurtdışı turunu değerlendirdi!

İkizer, yurtdışı turunu değerlendirdi!

Millet ittifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazarcık belediye başkan adayı Haydar İkizer 4 günlük Avrupa turunu değerlendirdi.

Millet ittifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazarcık belediye başkan adayı Haydar İkizer 4 günlük Avrupa turunu değerlendirdi.

İkizer, yurtdışı turunu değerlendirdi!

İkizer, “Biz dört günde dört ülke gezdik öncelikle İsviçre de toplantı yaptık, çok coşkulu geçti daha sonra Paris’te, Milano’da ve Almanya’da toplantılarımız gerçekleştirdik. İnsanlarımızdan söz aldık, seçim öncesinde ilçemize gelerek çalışmalar yapacaklar” dedi.

 

“Beni Başkan Gibi Karşıladılar”

 

Avrupa turunun çok verimli geçtiğini vurgulayan Haydar İkizer şunları söyledi: “Toplantılarımızda genellikle vatandaşların bizden beklentileri nedir, bir belediye nasıl olmalı, ne şekilde yönetilmeli, bize sorular sordular cevapladık, biz başkaları gibi canlı yayını kesmedik ne sordularsa ona cevap verdik. Hiçbir zaman canlı yayında şunu yaparız bunu yaparız demedik, biz düşüncelerimizi, fiillerimizi ve görüşlerimizi söyledik, onların görüşlerini de aldık.  Bizden daha çok: “Avrupa ile Pazarcık arasında bir köprü olmamızı istiyorlar” Bu köprü nasıl bir köprü gerek ekonomik gerek kültür gerekse buradaki malların pazarlanması anlamında bir köprü olmamızı istediler. Bizde tabi ki elimizden geleni yapacağız yurtdışı Pazarcık için çok önemli bir yer. Bütün vatandaşlarımız, bütün Pazarcıklılar, sivil toplum kuruluşları hepsi bize destek vereceklerini ifade ettiler söz verdiler bizde bu destek ve coşkuyla geldik. İlçeye dönüşümüzde bizi 400 araçlık coşkulu bir kalabalık karşıladı.  Bu törene katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim saygılarımı sunarım. Pazarcık dışarıdan bakıldığında biz kazanmış gibi görünüyoruz. Bizi Başkan gibi karşıladılar. Beni ciddi anlamda bağırlarına bastılar onu söyleye bilirim. Seçimi kazandıktan sonra hemen geri gideceğim o arkadaşları ziyaret edeceğim.”

 

 

“Meclis üyeleri her kesimi yansıtıyor”

 

Belediye Meclis adayları hakkında da bilgiler veren İkizer: “Meclis üyelerini seçerken kolay olmadı, kriter şuydu: “Pazarcık’ın rengini yansıtalım” Pazarcık ne renkse mecliste o renkte olsun, yani her tabandan her kesimden her bölgeden aday seçmeye çalıştık. Bunlar bölge temsil ediyorlar ve bunların yanı sıra partililerde var biz bunların hepsini meclise yansıttık. Meclis üyelerimiz her kesimi yansıtıyor. Biz tüm vatandaşlarımıza hizmet için yola çıkıyoruz. İlçemizde bir uzlaşı sağladık bu uzlaşı ile yola devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız