Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Siyaset | Güngör, seçim çalışmalarını Trabzon caddesinde sürdürdü!

Güngör, seçim çalışmalarını Trabzon caddesinde sürdürdü!

Cumhur İttifakı Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı ve cumhur ittifakı Ak Parti Belediye Başkan adayı Necati Okay, Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Şahin Avşaroğlu ve beraberindeki heyet Trabzon caddesi esnaflarını ziyaret etti.

Cumhur İttifakı Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı ve cumhur ittifakı Ak Parti Belediye Başkan adayı Necati Okay, Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Şahin Avşaroğlu ve beraberindeki heyet Trabzon caddesi esnaflarını ziyaret etti.

Güngör, seçim çalışmalarını Trabzon caddesinde sürdürdü!

Yapmış oldukları ziyareti değerlendiren Hayrettin Güngör, “Geldiğimden bugüne kadar tüm ilçelerimizi dolaşıyoruz. Binlerce kez şükürler olsun, hemşerilerimizin çok ciddi ilgisini gördüm. Bugünde yine Kahramanmaraş’ımızda esnaflarımızı geziyoruz. Özellikle hemşerilerimizin göstermiş olduğu bu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.  31 Marta kadar çok iyi bir çalışmayla çok iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Özellikle cumhur ittifakına ve Kahramanmaraş’ımıza Türkiye’mize yakışır bir sonuç olacağını düşünüyorum” dedi.

 

Trabzon Caddesi hakkında esnafların sözünü dinleyeceklerine dikkat çeken Güngör, “Esnaflarımız burayla ilgili bir şikayetten bahsediyorlar. Tabi buranın yapılmasında ki amaç esnafı mağdur etmek değil.  Buradaki arkadaşlarımızın iyi olsun diye bu hizmeti yaptığını düşünüyorum. Hiç kimse hemşerilerimizin esnafımızın inadına bir sey yapmaz ama bazen amaçladığı şeyle aynı sonucu vermeyebilir.  Biz tabi buradaki esnaflarla bir istişare yapacağız.   Sonrada bu soruna ilişkin sonuca odaklı tekrar istişare edeceğiz ve bunlardan hangi sonuç çıkarsa onu uygulamayı düşünüyoruz. Şuan öngörü olarak bunu söyleyebilirim.  Ama esnaf ziyaretlerimizde şehrimize ilişkin öneriler değerlendirmelerde bulunuyorlar” diye konuştu.

 

“Gece gündüz çalışıyoruz”

 

Vatandaşa hizmet etme adına gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Necatı Okay ise şunları söyledi, “Vatandaşımızın ilgi ve alakasıyla memnunuz. Günün değerlendirmesini yapıyoruz.  Onların sorun ve problemlerini dinliyoruz. Ve inşallah onların sorunlarını çözme çalışmaları yapıyoruz.  Vatandaşlarımızın Ak Partiye adaylarımıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok memnunuz. Gece gündüz demeden vatandaşlarımız için çalışıyoruz. Onların bu güvenlerine layık olmaya çalışıyoruz.”

 

“Her zaman sahadayız”

 

Ak Patinin sahada olduğunun vatandaşlara gösterdiklerini belirten Şahin Avşaroğlu ise, “Her zaman olduğu gibi vatandaşımızın Ak Partinin sahada olduğunu gösteriyoruz.  Biraz önce başkanım bahsetti tabiî ki de şehri yönetmek istişarelerle oluyor. Bazı esnaf arkadaşlarımızın yapılan hizmetlerle ve yapılacak hizmetlerle ilgili sunumlara katkıları da oldu. Onları da tabiî ki Belediye bakanlarımız notlarını aldılar, gerekli çalışmaları yapacağız” ifadelerini kullandı.

Haber: Serkan Ercüment Kuzu

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız