Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Siyaset | AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Çam, görevi bıraktı!

AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Çam, görevi bıraktı!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, görevini bıraktı. Çam, yayınladığı mesajında yaş haddinden dolayı bıraktığını açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, görevini bıraktı. Çam, yayınladığı mesajında yaş haddinden dolayı bıraktığını açıkladı.

AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Çam, görevi bıraktı!

Çam, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “AK Parti teşkilatları dur durak bilmeden çalışan, gönüllü, fedakar ve vefakar kişilerden oluşan bir ailedir.

 

Şahsım bu ailenin 9 yıllık bir üyesidir. 9 yıldan beri dava olarak bellediğim bu yolda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın önderliğinde görev aldım. Her kademesinde aldığım görevlerde tek hedefim görevimi layıkıyla yerine getirmek oldu. Bu görevimi de elimden geldiğince yerine getirmeye gayret gösterdim. Bu teşkilatta gençlik yapısı ayrı bir okuldur. Bu okulda okumak zordur.

 

Ancak hizmet aşkı düşünüldüğünde zorluklar gül bahçesine döner. Bu gül bahçesinde geçirdiğimiz günlerin bir sonu elbette ki var. Ancak bizler bu okuldan mezun olarak partimizi ve davamızı yeni görevlerimizde temsil edeceğiz. Gençlik Kolları Başkanlığı görevimiz yaş haddine varmasından kaynaklı bitse de partimiz ve liderimiz için çalışma gayretimiz ve isteğimiz meclis üyesi olduğum kurumda devam edecektir.

 

Siyasetin içerisinde gençlere en çok yer veren bir partinin ve liderin arkasında olduğumuz için mutlu ve gururluyum. Yaşım ne kadar ilerlese de hep gençlik dinamiği ile çalışacağım.

 

Üyesi ve mensubu olmaktan gurur duyduğum partime Belediye Meclis Üyesi olarak hizmet etmeye devam edeceğim, yeni gençlere yardım etmeyi de kendime düstur edineceğim.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız