Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
40°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Sanat | Kırkyamada Kırk Maraş Sergisi açıldı

Kırkyamada Kırk Maraş Sergisi açıldı

Dulkadiroğlu Belediyesi ve Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü iş birliğiyle düzenlenen ‘Kırkyamada Kırk Maraş’ sergisi Kamu Külliyesi fuaye salonunda açıldı.

Dulkadiroğlu Belediyesi ve Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü iş birliğiyle düzenlenen ‘Kırkyamada Kırk Maraş’ sergisi Kamu Külliyesi fuaye salonunda açıldı.

Kırkyamada Kırk Maraş Sergisi açıldı

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin destekleriyle çeşitli bölgelerde ve şehirlerde sanatseverlerle buluşan Kırkyamada Kırk Maraş sergisi, Kahramanmaraş kültürünü yansıtan eşsiz çalışmalarla dikkat çekiyor. 

Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi’ne gelen vatandaşların gezebileceği sergi ile ilgili konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay: “Şehrimizin tarihini, kültürel zenginliklerini ve yok olmaya yüz tutmuş değerlerini ön plana çıkaran bu anlamlı sergiyi destekliyoruz. Farklı şehirlerde birçok vatandaş ile buluşan sergimiz, kamu külliyesine gelen vatandaşlarında ziyaretine açıldı. 

Şehrimizin tarihine, kültürüne farklı bir bakış açısı sunan bu sergiyi mutlaka görmenizi tavsiye ediyorum. İlmek ilmek bu güzel eserleri işleyen Olgunlaşma Enstitüsü ekibine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” Dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız