Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Sağlık | Hasta nakil ambulansı projesinde imzalar atıldı!

Hasta nakil ambulansı projesinde imzalar atıldı!

Mücavir alanı içerisindeki her noktaya hizmet götürmeyi kendine amaç ve hedef belirleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un talimatlarıyla ilçelere hibe destekli proje desteğinde bulunmaya devam ediyor.

Mücavir alanı içerisindeki her noktaya hizmet götürmeyi kendine amaç ve hedef belirleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un talimatlarıyla ilçelere hibe destekli proje desteğinde bulunmaya devam ediyor.

Hasta nakil ambulansı projesinde imzalar atıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ar-Ge ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen, Japonya Büyükelçiliği 2018 yılı Yerel Projelere Destek Programı (GGP) kapsamında Ekinözü Belediyesi’nin başvuru sahibi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Ekinözü Toplum Sağlığı Merkezi’nin proje ortakları olduğu “Hasta Nakil Ambulansı” araç temini projesi, başvurulan 200 proje içerisinde ön değerlendirme aşamasını da geçip hibe almaya hak kazanan 8 projeden biri oldu.

 

Japonya Resmi Kalkınma Yardımı (ODA) tarafından Türkiye'de 2019 yılında gerçekleştirilmek üzere, kabul gören projeler için Ankara'daki Japonya Büyükelçiliği resmi konutunda proje imza töreni gerçekleştirildi. İmza töreninde Kahramanmaraş’ı Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Büyükşehir Belediyesi Fonlar ve Dış İlişkiler Şube Müdürü M. Beytullah Gonce, proje sorumlusu Hasan Okur ve proje yürütücüsü İbrahim Karaoğlan temsil etti.

 

Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima’nın ev sahipliğinde gerçekleşen imza törenine ayrıca Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, Pamukova Kaymakamı Recai Karal, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan ve Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan katılım sağladı.

 

Program kapsamında hibe almaya hak kazanan diğer projeler: Pamukova Engelliler için Rehabilitasyon Merkezi,  Bahadın Kadın Mesleki Eğitim Merkezi,  Altınordu Gezici Sağlık Aracı, Köyceğiz Gezici Sağlık Aracı, Hatay Hasta Nakil Aracı, Gaziantep Gezici Sağlık Aracı, Şanlıurfa Engelliler için Rehabilitasyon Ekipmanı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız