Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Sağlık | Binlerce balon Elif Azra için gökyüzüne bırakıldı

Binlerce balon Elif Azra için gökyüzüne bırakıldı

Gaziantep'te karaciğer kanseriyle mücadele eden 5 yaşındaki Elif Azra için Elif Azra'ya Umut Ol sloganıyla moral etkinliği düzenlendi.

Gaziantep'te karaciğer kanseriyle mücadele eden 5 yaşındaki Elif Azra için Elif Azra'ya Umut Ol sloganıyla moral etkinliği düzenlendi.

Binlerce balon Elif Azra için gökyüzüne bırakıldı

Kahramanmaraş, 3 Haziran 2025-

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Çocuk Hastanesi önünde düzenlenen etkinlikte, çocuklara destek vermek amacıyla gökyüzüne pembe renkli umut balonları bırakıldı. Katılımcılar, Elif Azra'nın en sevdiği renk olan pembeye vurgu yapmak için alana pembe detaylarla geldi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, birlik ve dayanışmanın önemli olduğunu söyledi.

Elif Azra'ya umut olmak için bir araya geldiklerini ifade eden Bozatlı, "Binlerce kişi balonlarını alarak geldi. Herkesin burada bulunmasının tek sebebi, Elif Azra gibi yavrularımıza sahip çıkmak. Bu Gaziantep'in ve gençlerimizin yüreğini ortaya koyduğunu gösteriyor. Güneşi ve güzel günleri Elif Azra'yla birlikte göreceğimize inanıyorum." dedi.

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Sait Mesut Doğan ise etkinliğin çocuklar için moral kaynağı olduğunu belirterek, "Gaziantep Üniversitesi olarak Elif Azra ve onun gibi tüm çocuklarımızın yanındayız. Birlikten kuvvet doğar. Buradaki bu pozitif enerjinin onlara şifa olarak döneceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da etkinliğin kendisini duygulandırdığını belirterek, "Elif Azra'nın çağrısıyla birbirini hiç tanımayan insanların bir araya gelmesi beni çok etkiledi. Vatandaşlarımız ellerinde balonlarla Elif Azra'ya ve tüm hastalara moral vermek için burada toplandı. Katılan herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız