Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Asayiş | Motosikletle 3 kapkaça karışan iki kardeşten biri tutuklandı

Motosikletle 3 kapkaça karışan iki kardeşten biri tutuklandı

Adana'da, çaldıkları motosikletle üç kişinin cep telefonunu kapkaç yöntemiyle alıp kaçtıkları ileri sürülen iki kardeşten biri tutuklandı.

Adana'da, çaldıkları motosikletle üç kişinin cep telefonunu kapkaç yöntemiyle alıp kaçtıkları ileri sürülen iki kardeşten biri tutuklandı.

Motosikletle 3 kapkaça karışan iki kardeşten biri tutuklandı

B.S. (15) ve ağabeyi İbrahim S. (18), 7 Şubat'ta merkez Seyhan ilçesinde çaldıkları motosikletle Şakirpaşa Mahallesi’nde sokakta yürüyen Suriye uyruklu Cuma S'nin (22) elindeki cep telefonunu alıp kaçtı.

Bu olaydan yaklaşık 11 saat sonra zanlılar Dumlupınar Mahallesi’nde bisikletiyle seyir halindeki Yakup Ö'nün (30) elinden cep telefonunu alarak bölgeden uzaklaştı.

Şüpheliler, son olarak 8 Şubat'ta Ova Mahallesi’nde bisikletli Sait T’yi bir süre takip ettikten sonra elindeki cep telefonunu alıp kaçtı.

Olayların bildirilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Ekip, üç ayrı kapkaç olayını da birlikte gerçekleştirdiği öne sürülen ve emniyette "kapkaç" ve "hırsızlık" gibi olaylardan 25 suç kaydı bulunan B.S. ve 29 suç kaydı bulunan ağabeyi İbrahim S'nin Akkapı Mahallesi'ndeki bir çiftlik evinde saklandığını belirledi.

Şüpheliler, adrese düzenlenen baskınla yakalanarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Çalınan cep telefonları bulunamazken, motosiklet ise parçalara ayrılmış halde ele geçirildikten sonra sahibine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan İbrahim S. tutuklandı, kardeşi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ova Mahallesi'ndeki olay anına ait güvenlik kamerası görüntülerine, motosikletli iki şüphelinin, bisikletiyle seyir halindeki Sait T’yi takip edip elindeki cep telefonunu alması, bu sırada Sait T'nin yere düşmesi ve ardından kalkıp zanlıların arkasından koşması yer alıyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız