ALPEDO-Kervan bünyesinde hizmet verecek olan Kocabaş Konağı, tarihi dokusuna uygun olarak yeniden restore edilecek ve hizmete sunulacak.
Kocabaş Konağını Kahramanmaraş mutfağı olarak tasarlayacaklarının altını çizen Başkan Kervancıoğlu: “Konağı bölümler halinde geleneksel lezzetleri barından konum haline getireceğiz. Kervan olarak Kahramanmaraş’ta 6 şubemizle, ALPEDO olarak 12 ülkede ve 87 bin nokta hizmet veriyoruz. Bizim derdimiz ve sevdamız Kahramanmaraş’tır. Bizler Kahramanmaraş’ın turizm elçileriyiz. İnşallah Kocabaş Konağımızın tarihi dokusunu bozmadan, Kahramanmaraş’ın eşsiz bir mekanı haline getireceğiz” dedi.
ALPEDO-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Pekel ise; “Yaklaşık 2 ay sürecek restorasyon çalışmalarımızın akabinde Kocabaş Konağını hizmete açacağız. Şuanda mimarlarımız proje hazırlıyorlar. Her katında Kahramanmaraş’ın izlerini taşıyacak bu alanda Kervan Lezzetler Grubu olarak halkımızı hizmet vermekten mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.
Programın sonunda Başkan Kervancıoğlu, tarihi Kocabaş Konağında misafir ettiği gazeteciler ile birlikte dondurma kesti.