Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kültür | Kitap Fuarı, altıncı gününde de ziyaretçi akınına uğradı

Kitap Fuarı, altıncı gününde de ziyaretçi akınına uğradı

Büyükşehir Belediyesinin 9. Uluslararası Kitap Fuarı, altıncı gününde de kitapseverlerin akınına uğradı. 7’den 70’e her yaş grubundan vatandaşın büyük ilgi gösterdiği fuar, edebiyatseverleri kitaplarla buluştururken, kültürel etkinlikleriyle de dikkat çekiyor.

Büyükşehir Belediyesinin 9. Uluslararası Kitap Fuarı, altıncı gününde de kitapseverlerin akınına uğradı. 7’den 70’e her yaş grubundan vatandaşın büyük ilgi gösterdiği fuar, edebiyatseverleri kitaplarla buluştururken, kültürel etkinlikleriyle de dikkat çekiyor.

Kitap Fuarı, altıncı gününde de ziyaretçi akınına uğradı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Uluslararası Kitap Fuarı, altıncı gününde de kitapseverlerin akınına uğradı. 7’den 70’e her yaş grubundan vatandaşın büyük ilgi gösterdiği fuar, edebiyatseverleri kitaplarla buluştururken, kültürel etkinlikleriyle de dikkat çekiyor. Özellikle çocuklar ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği fuar, şehrin edebiyat atmosferini canlandırıyor. 

Fuarı ziyaret eden vatandaşlar, kitaplarla iç içe geçirilen bir günün mutluluğunu dile getiriyor. Çeşitli yayınevlerinin standlarından alışveriş yapma imkânı bulan kitapseverler, yerli ve yabancı yazarların eserlerini inceleme şansı elde ediyor. Katılımcılar, fuarın kültürel bir şölen havasında geçtiğini belirterek, organizasyonu gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Çocuklara özel hediye çekleri büyük beğeni topluyor

Büyükşehir Belediyesinin çocuklara özel olarak dağıttığı hediye çekleri, küçük ziyaretçilerin yüzünü güldürdü. Hediye çeklerini kullanarak diledikleri kitabı seçme fırsatı bulan çocuklar, fuardan mutlu bir şekilde ayrılıyor. Büyükşehir’in bu jesti, aileler tarafından da takdirle karşılandı.

Kitap Fuarı’na bayıldım

Kitap Fuarı’nın minik misafirlerinden Elifsu Yabacı, “Kitap Fuarı’nı çok beğendim. Burada tersten okunan bir kitap buldum ve çok hoşuma gitti. Ön yargılara dikkat çekmek için yazılmış bir kitap. Buraya bayıldım ve çok eğlenceli vakit geçiriyorum” diye konuştu. 

Kitap Fuarı’na ilk defa katıldığını ve çok beğendiğini belirten Eylül Buğlem Karaoğlan, “Hayvanları çok sevdiğim için burada hayvanlara dair bir kitap aldım. Burası çok güzel bir yer, çok hoşuma gitti. İlk defa Kitap Fuarı’na geldim ve herkesi buraya davet ediyorum” dedi.

Onur Yağız Berat Baz da, “Cahit Zarifoğlu İlkokulundan geldim. İlk defa fuara katıldım ve burayı çok sevdim” cümlelerini kaydetti.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız