Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kültür | İstanbul Yenikapı’da Kahramanmaraş buluşması

İstanbul Yenikapı’da Kahramanmaraş buluşması

MARAŞFED ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 23 – 26 Haziran tarihleri arasında İstanbul Yenikapı etkinlik alanında ‘Kahramanmaraş Tanıtım Günleri’ gerçekleştirilecek.

MARAŞFED ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 23 – 26 Haziran tarihleri arasında İstanbul Yenikapı etkinlik alanında ‘Kahramanmaraş Tanıtım Günleri’ gerçekleştirilecek.

İstanbul Yenikapı’da Kahramanmaraş buluşması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu (MARAŞFED) iş birliğiyle Kahramanmaraş’ın kültürünü, gelenek ve göreneklerini, yöresel lezzetlerini, geleneksel el sanatlarını ve değerlerini tanıtmak için 23 – 26 Haziran tarihleri arasında İstanbul Yenikapı etkinlik alanında ‘Kahramanmaraş Tanıtım Günleri’ etkinliği gerçekleştirilecek. 

Tanıtım günleri kapsamında 23 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de Hilmi Şahballı ve saat 21.00’de Şevket Gürlek, 24 Haziran Cuma günü saat 21.00’de Zara, 25 Haziran Cumartesi günü saat 21.00’de Zeynep Başkan ve 3 Hisar Müzik Grubu, 26 Haziran Pazar günü saat 21.00’de ise Ceza konser etkinliğinde katılımcılarla bir araya gelecek. Şair İbrahim Sadri de 24 Haziran Cuma günü saat 17.00’de tanıtım günlerinde Kahramanmaraşlı şairlerin şiirlerini seslendirecek.

Başkan Güngör’den tanıtım günlerine davet

Kahramanmaraş’ın değerlerinin tanıtımını çok önemsediğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Kahraman şehrimizin değerlerinin, yöresel lezzetlerinin ve geleneksel el sanatlarının tanıtımını çok değerli buluyorum. Bu noktada da paydaş kurumlarımızla birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu iş birliğiyle 23 – 26 Haziran tarihleri arasında İstanbul Yenikapı etkinlik alanında Kahramanmaraş Tanıtım Günleri düzenleyeceğiz. Tüm Kahramanmaraşlıları, Kahramanmaraş sevdalılarını ve dostlarını İstanbul Yenikapı’da düzenleyeceğimiz Kahramanmaraş Tanıtım Günleri’ne davet ediyorum” ifadelerini kullandı.   
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız