Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
36°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Zafer Partisi Kahramanmaraş teşkilatından Kılıçdaroğlu’na destek

Zafer Partisi Kahramanmaraş teşkilatından Kılıçdaroğlu’na destek

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ında 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek açıklaması sonrası Kahramanmaraş teşkilatları ve Milletvekili adayları da destek açıklaması yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ında 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek açıklaması sonrası Kahramanmaraş teşkilatları ve Milletvekili adayları da destek açıklaması yaptı.

Zafer Partisi Kahramanmaraş teşkilatından Kılıçdaroğlu’na destek

13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklamaları devam ediyor. 

Zafer Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Gökhan Canlı, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Yahya Kemal Akkurt, Milletvekili adayları Alparslan Kenger ve Kamber Harmankaya, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ile CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. 

Zafer Partisi Kahramanmaraş Teşkilatı “Oylarımız ve desteğimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP İl Başkanı Esat Şengül, CHP Kahramanmaraş 3. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Bağlar ile görüşen Zafer Partisi heyeti daha sonra ise tüm il, ilçe teşkilatlarının saha da 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için çalıştığını ifade etti.  

Öztunç, Zafer Partisi destekçileri ve Sinan Oğan’a oy verenlere seslendi

Öztunç yaptığı konuşma da “Bugün Kahramanmaraş'ta Zafer Partisi'nin çok değerli İl Başkanı, Zafer Partisi'nin İlçe Başkanları ve son seçimdeki milletvekili adaylarıyla birlikteyiz. Niye birlikteyiz? Türkiye'yi yeniden ayağa kaldırmak için. El ele verdik, omuz omuza verdik, Zafer Partisi'yle birlikte Türkiye'yi bir kez daha içine girdiği bu karanlıktan çıkartacağız. Ben Zafer Partisi'nin çok değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Önümüzde seçim var. İki gün sonra sandığa gideceğiz. Bütün Zafer Partililerden ricamız şu El ele verelim. Ve artık Türkiye'yi bu diktatörlük dünyasından kurtaralım. El ele verelim, Türkiye'yi yeniden ayağa kaldıralım. Sığınmacılardan kurtaralım. Onları artık memleketlerine gönderelim. El ele verelim, terörü bitirelim. Terör belasından kurtulalım artık. El ele verelim, ekonomiyi yeniden ayağa kaldıralım. Ben bütün Zafer Partililerden, Sinan Oğan'a oy veren bütün yurttaşlarımızdan iki gün sonraki seçimde pazar günü Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanımıza oy vermelerini istiyorum, rica ediyorum” dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız