Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Yeni atanan öğretmenlere afet ve acil destek eğitimi

Yeni atanan öğretmenlere afet ve acil destek eğitimi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 45 bin öğretmen atamasına ilişkin Kahramanmaraş’ta 01 Eylül 2023 tarihinde göreve başlayan öğretmenlere yönelik “Afet ve Acil Durumlarda Motivasyon ve Destek Eğitimi Seminerleri” verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 45 bin öğretmen atamasına ilişkin Kahramanmaraş’ta 01 Eylül 2023 tarihinde göreve başlayan öğretmenlere yönelik “Afet ve Acil Durumlarda Motivasyon ve Destek Eğitimi Seminerleri” verildi.

Yeni atanan öğretmenlere afet ve acil destek eğitimi

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Seyfettin Toraman, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özmen Güler ve İl Koordinatörlerin katılımıyla 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen eğitime Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Türkoğlu ilçelerinde yeni göreve başlayan 300 aday öğretmenimiz katıldı.

Seminerde Muhammed Kılıçsallayan (MEB AKUB Lideri) tarafından Afet ve Acil Durum Yönetimi; Hasan Kılınç (Rehber Öğretmen) tarafından Okullarda Psikososyal Destek Hizmetleri; Dilek Cesur (Yazar) tarafından Psikolojik Dayanıklılık ve Motivasyon konularında öğretmenlere eğitim verildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız