Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
32°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Vali Ünlüer’in ilk ziyareti deprem üssü Pazarcık oldu

Vali Ünlüer’in ilk ziyareti deprem üssü Pazarcık oldu

Dün göreve başlayan Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile birlikte ilk ilçe ziyaretini gerçekleştirdi. 6 Şubat depreminin merkez üssü Pazarcık ilçesini ziyaret eden Vali Ünlüer, yapılan çalışmaları inceledi.

Dün göreve başlayan Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile birlikte ilk ilçe ziyaretini gerçekleştirdi. 6 Şubat depreminin merkez üssü Pazarcık ilçesini ziyaret eden Vali Ünlüer, yapılan çalışmaları inceledi.

Vali Ünlüer’in ilk ziyareti deprem üssü Pazarcık oldu

Vali Mükerrem Ünlüer ile Pazarcık’ta bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Başkan Güngör, “Çadırlardan konteynerlere, konteynerlerden de kalıcı konutlara hızlı bir süreç ilerliyor. Kahramanmaraş’ımızda 82 bin kalıcı konut yapılacak. Bunların yarıya yakınında süreçler başladı. İnşallah kalıcı konutlar taahhüt edilen sürede hak sahiplerine teslim edilecek” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile 6 Şubat’ta meydana gelen ilk depremin merkez üssü Pazarcık’ta bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. 

Kaymakamlık, İlçe Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Güngör ve Ünlüer, ardından geçici barınma merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi. Heyet, devamında ilçede yapımı devam eden kalıcı konut inşaatlarında incelemelerde bulundu.

82 Bin konut

Pazarcık programına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Sayın Valimizle birlikte Pazarcık ilçemizde Kaymakamlık, Belediyemiz ve Emniyet Müdürlüğü’müzü ziyaret ettik. İlçemizde yapımı devam eden kalıcı konut inşaatlarında incelemelerde bulunduk. Gerçekten çok hızlı bir çalışma yürütülüyor. Çadırlardan konteynerlere, konteynerlerden de kalıcı konutlara hızlı bir süreç ilerliyor. Kahramanmaraş’ımızda 82 bin kalıcı konut yapılacak. Bunların yarıya yakınında süreçler başladı. İnşallah kalıcı konutlar taahhüt edilen sürede hak sahiplerine teslim edilecek” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız