Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
33°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Vali Coşkun, yapımı devam eden okul inşasını inceledi

Vali Coşkun, yapımı devam eden okul inşasını inceledi

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Pansiyon inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Coşkun’a İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman eşlik etti.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Pansiyon inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Coşkun’a İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman eşlik etti.

Vali Coşkun, yapımı devam eden okul inşasını inceledi

Vali Coşkun, 2022-2023 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmesi planlanan 24 derslikli Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ile yapımı devam eden 300 öğrenci kapasiteli pansiyon inşaatında incelemelerde bulundu. 
 
Okul inşaatının son durumu hakkında yüklenici firma, Milli Eğitim Müdürlüğü ve YİKOB teknik ekibinden bilgiler alan Vali Coşkun, okul inşaatının belirlenen tarihte bitirilmesini istedi. 
 
İnşaat çalışanları ile de bir süre sohbet ederek kolaylıklar dileyen Vali Coşkun, okulun Kahramanmaraş’a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
 
İnşaat alanında yapılan incelemelerde Vali Coşkun’a; Dulkadiroğlu Kaymakamı Fatih Çelikkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Kahraman, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt, Milli Eğitim Müdürlüğü ile YİKOB teknik ekibi de eşlik etti.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız