Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Vali Coşkun: Bu değerli emaneti yaşatmak ve korumak hepimizin ortak sorumluluğudur

Vali Coşkun: Bu değerli emaneti yaşatmak ve korumak hepimizin ortak sorumluluğudur

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Vali Coşkun: Bu değerli emaneti yaşatmak ve korumak hepimizin ortak sorumluluğudur

Vali Coşkun, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. 19 Mayıs, esareti asla kabul etmeyen, Aziz Milletimizin varlık-yokluk mücadelesinin ilk adımıdır. Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs, Cumhuriyetimizin kuruluş müjdesi, milletimizin istiklalinin umut ışığı olmuştur. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından gençliğe armağan edilen bu değerli emaneti yaşatmak ve korumak, gençliğimiz başta olmak üzere hepimizin ortak sorumluluğudur.

Aziz şehitlerimizin canları pahasına savundukları bu mukaddes vatanın geleceği, istiklal şuuruyla yetişen sizlere emanet edildi. Gençlerimiz milli ve manevi değerlerine sıkı sıkıya sarılıp ilim ve irfan ile kuşandıkça hiç kimse bu ülkenin geleceğinden, refahından ve ilerlemesinden şüphe duymayacaktır.

Bizler de gençliğimize güveniyor, onların yüzündeki ışıltıda, her geçen gün güçlenen ülkemizin geleceğini görüyoruz. Gençliğimizin ecdadının kanlarıyla sulayıp canları pahasına koruduğu bu vatan topraklarını, en kutsal emanet bilip, canları pahasına koruyacağına da yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 103 yıl önce başlattığı bağımsızlık mücadelesi neticesinde bizlere Türkiye Cumhuriyeti'ni emanet bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; milli mücadele kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.”
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız