Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Az bulutlu
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Vali Coşkun: Amacımız bu şanlı bayrağın altında el ele ülkemizi hak ettiği yere taşımaktır

Vali Coşkun: Amacımız bu şanlı bayrağın altında el ele ülkemizi hak ettiği yere taşımaktır

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, yeni yıl dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. Coşkun, mesajında birliktelik vurgusu yaptı.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, yeni yıl dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. Coşkun, mesajında birliktelik vurgusu yaptı.

Vali Coşkun: Amacımız bu şanlı bayrağın altında el ele ülkemizi hak ettiği yere taşımaktır

Vali Coşkun, yayımladığı mesajında: "Hüzünleriyle, sevinçleriyle gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı daha geride bırakırken, iyilik ve güzellikler beklentisi ile umutlarımızı ve heyecanımızı canlı tutarak hep birlikte yeni bir yıla daha birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Yeni yılın, ülke olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, kardeşliğimizi daha da güçlü hale getirdiğimiz, demokrasi ve kalkınma yolundaki çabalarımızı yeni başarılarla taçlandırdığımız bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Millet olarak amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında el ele, omuz omuza, gönül gönüle vererek geleceğimize yönelik inancımızı tazeleyerek, ülkemizi hak ettiği noktaya taşımaktır.

Dünyanın dört bir yanında var olan zulüm, acı ve gözyaşının yerine; sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu bir dünya düzeni hepimizin ortak özlemidir. 

2022 yılının geçmiş yıllardan daha huzurlu ve güzel geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması ve tüm dünyanın olumsuz etkilendiği salgın hastalıktan kurtulması da gönülden temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2022 yılının ülkemize ve milletimize, tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere; aziz milletimizin ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerimin yeni yılını sağlık, huzur ve esenlik dileklerimle kutluyorum.” İfadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız