Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Uyuşturucuyla mücadeleyle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı!

Uyuşturucuyla mücadeleyle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı!

Kahramanmaraş Valiliğince, uyuşturucu ile mücadele eylem planı doğrultusunda değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Kahramanmaraş Valiliğince, uyuşturucu ile mücadele eylem planı doğrultusunda değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Uyuşturucuyla mücadeleyle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı!

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan başkanlığındaki toplantıda, uyuşturucuyla mücadelede yapılması gereken hedef ve eylem planı konuşuldu.

 

2020 hedeflerinin konuşulduğu toplantıda, metruk binaların ve internet kafelerin denetlenmesi, parklara güvenlik kamerası takılması, aydınlatması zayıf olan yerlerin aydınlatılması, okul çevrelerindeki güvenlik kameralarının artırılması ve okul irtibat görevlileri ile sivil toplumun bu konuda daha duyarlı hale getirilmesi ve bilgilendirme faaliyetleri yapılacağı belirtildi.

 

Jandarma ve emniyet birimlerinin 2019 yılındaki çalışmalarının anlatıldığı toplantıda 1488 olayda 2 bin 491 şüphelinin yakalandığı,  212 kişinin tutuklandığı, 11 ilçede 194 metruk binanın yıkıldığı bildirildi.

 

 Vali Vahdettin Özkan, toplantıda yaptığı konuşmada geri izleme mekanizmalarını harekete geçirdiklerini, iş birliği içerisinde hareket ettiklerini söyledi.

 

Uyuşturucuyla mücadele konusunda kamu kurumlarının yanı sıra toplumdaki bireylerin de destek olduğunu ifade eden Özkan, bu mücadelede herkesin sorumluluğu olduğunu vurguladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız