Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Türkoğlu Ceza İnfaz Kurumunda 210 personel işbaşı yaptı!

Türkoğlu Ceza İnfaz Kurumunda 210 personel işbaşı yaptı!

Türkoğlu Kampüs Ceza İnfaz Kurumlarına atamaları yapılan 210 personel, törenle görevine başladı.

Türkoğlu Kampüs Ceza İnfaz Kurumlarına atamaları yapılan 210 personel, törenle görevine başladı.

Türkoğlu Ceza İnfaz Kurumunda 210 personel işbaşı yaptı!

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkoğlu Ceza İnfaz Kurumunda görev yapacak sözleşmeli infaz ve koruma memuru, teknisyen, hemşire, şoför ve cezaevi katibi unvanlarına ilişkin yapılan uygulama ve sözlü sınavları sonucunda başarılı olan 210 personelin hizmet sözleşmeleri, Kahramanmaraş Adliyesi Şehit Murat Uzun Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle imzalandı.

 

Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, törende, ceza infaz kurumlarının personel hiyerarşisinden bahsederek ilgililerin atandıkları infaz ve koruma görevine ilişkin bilgiler verdi.

 

657 sayılı devlet memurları kanunundaki hükümlere de değinen Başsavcı Yazıcı, devlet memurluğunun ve özellikle Ceza İnfaz Kurumlarında görev almanın ayrı bir sorumluluğu bulunduğuna dikkat çekti.

 

Yazıcı, yeni göreve başlayan memurlara belirli sınav süreçlerini tamamlayarak bu aşamaya geldiklerini, bu sebeple görevlerini layıkıyla yerine getireceklerine inançlarının tam olduğunu belirtti, yeni göreve başlayan personellere memuriyet hayatları boyunca sağlık ve başarılar diledi.

 

Başsavcı Yazıcı, "Uygulama ve sözlü sınavlarda başarı göstererek, Türkoğlu Ceza İnfaz Kurumunda yeni göreve başlayan personellerimizi tebrik eder, bundan sonraki meslek yaşamlarının hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız