Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
31°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | TÜMKİAD İl Başkanı Eliaçık, bu sözlerle veda etti

TÜMKİAD İl Başkanı Eliaçık, bu sözlerle veda etti

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık, görev süresinin dolmasıyla birlikte TÜMKİAD’a veda etti.

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık, görev süresinin dolmasıyla birlikte TÜMKİAD’a veda etti.

TÜMKİAD İl Başkanı Eliaçık, bu sözlerle veda etti

Sosyal medyadan yaptığı açıklama ile vedasını duyuran Eliaçık, 2020 yılından itibaren sürdürdüğü TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevinden, görev süremin dolması sebebiyle 15.11.2023 itibariyle ayrıldığını duyurdu. 

‘’Üç yıldır attığımız her adımın amacı Kahramanmaraş şehrimize ve iş insanlarımıza faydalı olmaktı’’ diyen Eliaçık, şöyle konuştu: “Görev süremiz boyunca güvene ve işbirliğine dayalı, hizmet odaklı, hiç kimsenin ötekileştirilmediği, herkesin kendini ifade edebildiği bir çalışma ortamı oluşturmaya gayret ettik. Oluşturduğumuz sinerji ile başarılı projelere imza attığımızı düşünüyorum. "Sizin en hayırlınız insanlara faydalı olandır" düsturunca ilk günkü heyecanla çalışmanın mutluluğunu ve başarmanın hazzını yaşadık.

Gönüllerde taht kurduk

Özellikle üç yılda yapmış olduğumuz hizmetler, etkinlikler, projeler ve başarılı çalışmalar ile “7’den 70’e Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin gönlünde taht kurduk. Şehrimizin potansiyelinin görünenin çok üzerinde olduğu, doğru ve bir bütün halinde çalışmalar yapılarak ortaya çıkarılması gerektiğini her ortamda bahsettik, bu yolda çalışmalarda bulunduk. Farklı görevlerde olsa da aynı amaç uğrunda çalışmalara devam edeceğimizi bilmenizi isterim.

Veda sözleri

Başta yol arkadaşlarım olmak üzere, genel başkanımız, il başkanlarımız, üyelerimiz ve bizlere gönül vererek destek veren değerli dostlarımız, velhasıl TÜMKİAD ailemin her şeyini çok sevdim. TÜMKİAD gibi büyük bir ailenin üyesi olmaktan her zaman gurur duydum. Görev sürem boyunca benim yanımda olduğunuz, bana destek verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin! Bugüne kadar kutlu bir gaye uğruna haftanın her gününü ve günün her saatini Kahramanmaraş’a adamış olmanın vermiş olduğu gönül rahatlığı ile görevimden ayrılırken hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Her zaman dualarınızda olmak dileğiyle...’’
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız