Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Güvenç’ten Hak-İş’e ziyaret

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Güvenç’ten Hak-İş’e ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyon Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı Ömer Çınar ve ekibini ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyon Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı Ömer Çınar ve ekibini ziyaret etti.

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Güvenç’ten Hak-İş’e ziyaret

Hak-İş Konfederasyonu ziyaretinde konuşan Güvenç: “12000 üyesiyle Kahramanmaraş’ımızın en önemli sivil toplum ve meslek kuruluşlarından bir tanesi. Belediyelerimizle tam toplu sözleşme görüşmelerinin yapıldığı bir dönemde bu ziyareti gerçekleştirdik. Onun isabetli olduğunu düşünüyorum. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Toplu sözleşme görüşmelerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Her yerde ifade ettiğimiz bir şey var, emek kutsaldır. İnancımız Hz. Peygamber’in buyurduğu gibi emeğin kutsal olduğudur, alın terinin kurumadan verilmesi gerekliliğidir. Temel prensibimiz budur. İnşallah bu görüşmelerde de iki tarafı tatmin eden sürdürülebilir sonuçlar, anlaşmalar çıkar ve bu görüşmeler hayırlı olur. Ayrıca yine bu ziyarette emekçilerimizin, çalışanlarımızın sendikal sorunlarını görüşme imkanımız oldu ve değerli başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Bir kere daha bütün halkımızın, çalışanlarımızın emrinde olduğumuzu, yanında olduğumuzu, beraber olduğumuzu ifade ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Sendikanın faaliyetleri hakkında bilgi veren Hak-İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet-İş Şube Başkanı Çınar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan çınar ziyaret sonrası TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Güvenç’e plaket takdim etti.


 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız