Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
34°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Taziye Evlerinde çamaşır yıkama ve duş imkanı sağlandı

Taziye Evlerinde çamaşır yıkama ve duş imkanı sağlandı

Kahramanmaraş’ta depremin ilk anından itibaren vatandaşların kullanımına açılan taziye evlerinde çamaşır yıkama ve duş imkânı da sağladı.

Kahramanmaraş’ta depremin ilk anından itibaren vatandaşların kullanımına açılan taziye evlerinde çamaşır yıkama ve duş imkânı da sağladı.

Taziye Evlerinde çamaşır yıkama ve duş imkanı sağlandı

Depremzedelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve mağduriyet yaşamamalarını sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, depremin ilk anından itibaren vatandaşların kullanımına açtığı taziye evlerinde çamaşır yıkama ve duş alanları oluşturdu. 

Serintepe, Yeşiltepe, Mağralı, Kavlaklı, Abdülhamithan, Selçuklu, Üngüt, Binevler, Küçükarık, Namık Kemal, Barbaros ve Akçakoyunlu taziye evlerine kurulan çamaşır makineleri ve su ısıtıcılarıyla depremzedelere çamaşır yıkıma ve duş imkânı sağlanıyor. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Depremzede kardeşlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun gayret gösteriyoruz. Daima yanlarındayız ve onları asla yalnız bırakmayacağız. Günlük 15 bin kişiye sıcak yemek ve 93 bin ekmek ikramında bulunuyoruz. Fırınlara sağladığımız un desteğiyle günlük ekmek üretimi 225 binin üzerine çıkıyor. Şehir genelinde çadır ve konteyner kent kurulumları devam ediyor. Depremin ilk anından itibaren barınma sağladığımız taziye evlerimizde çamaşır yıkama ve duş alanları oluşturduk. Hemşehrilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız