Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
36°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Şerefoğlu’nun ulaşım hattı yenilendi

Şerefoğlu’nun ulaşım hattı yenilendi

6 Şubat depremlerinin ardından Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesinde Şerefoğlu Mahallesi’ni Adana Yolu’na bağlayan arterin yaklaşık 1 kilometrelik kısmını sıcak asfaltla yeniledi.

6 Şubat depremlerinin ardından Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesinde Şerefoğlu Mahallesi’ni Adana Yolu’na bağlayan arterin yaklaşık 1 kilometrelik kısmını sıcak asfaltla yeniledi.

Şerefoğlu’nun ulaşım hattı yenilendi

Ulaşım ağını güçlendirmek için şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde ve kırsal mahallelerde de yol yenileme çalışmalarını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesi Şerefoğlu Mahallesi’nde başlattığı asfalt yenileme çalışmalarını tamamladı. 

Mahalleyi Adana Yolu’na bağlayan 5 kilometrelik arterin yaklaşık 1 kilometrelik kısmında gerçekleştirilen viraj genişletme ve asfalt çalışmalarının ardından yol çizgi ve levhalandırma uygulamalarının da tamamlanmasıyla yolun konfor ve güvenliği üst seviyeye çıkarıldı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, arterin kalan kısımlarında gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmalarıyla mahallenin ulaşım sorununun tamamen çözüme kavuşturulacağı belirtildi.

Muhtar Bekiroğlu’ndan Başkan Güngör’e teşekkür

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür eden Mahalle Muhtarı Enver Bekiroğlu, “Mahallemizi Adana Yolu’na bağlayan 5 kilometrelik yolumuzun yaklaşık 1 kilometrelik kısmı çok virajlı ve deforme olmuş durumdaydı. Çok sık kazalar meydana geliyordu. Büyükşehir Belediyemiz sağ olsun yolumuzu yeniledi. Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız