Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Seçim güvenliği, Kahramanmaraş’ta masaya yatırıldı

Seçim güvenliği, Kahramanmaraş’ta masaya yatırıldı

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimi Tedbirleri Toplantısı Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer Başkanlığında, Güvenlik ve Acil Durumlar koordinasyon Merkezi (GAMER) toplantı salonunda gerçekleştirildi.

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimi Tedbirleri Toplantısı Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer Başkanlığında, Güvenlik ve Acil Durumlar koordinasyon Merkezi (GAMER) toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Seçim güvenliği, Kahramanmaraş’ta masaya yatırıldı

Mahalli İdareler Genel Seçimi Tedbirleri Toplantısı Vali Ünlüer Başkanlığında, İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) toplantı salonunda gerçekleştirildi. 
 
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinin ilimizde huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için alınan ve alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıya, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve ilgili kurum temsilcileri katıldı. 
 
Toplantı öncesi bir değerlendirmede bulunan Vali Ünlüer, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler yerel seçimlerinin ilimizde huzur ve güven ortamında geçmesi, halkın iradesinin tam olarak sandığa yansıması için çalışmaları büyük hassasiyetle sürdürdüklerini belirterek. 

Polis ve jandarma teşkilatımız seçim öncesi ve seçim sonrasında alınması gereken tedbirlerle ilgili çalışmaları hassasiyetle yürütüyorlar, seçimlerin huzur ve güven içerisinde yapılması, herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi, seçim kurulları kararlarının titizlikle takip edilmesi ve bu kararlar doğrultusunda işlem yapılması hususlarının, oy verme günü ve sonrasında herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için bütün birimlerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin görevleri başında olacaklardır.” diye konuştu.
 
Toplantı, seçimlerle ilgili mevzuat ve genel esaslar hakkında yapılan bilgilendirme sunumunun ardından seçimin Kahramanmaraş’ta huzur ve güven ortamında gerçekleştirilebilmesi amacıyla ilgili kurumların seçim öncesi, seçim sırası ve sonrasında alacakları tedbirler ve dikkat etmeleri gereken hususların değerlendirilmesiyle sona erdi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız