Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı, Pütürge’de!

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı, Pütürge’de!

Saadet Partisi Kahramanmaraş il başkanı Mustafa Narlı ve parti yönetimi, 31 Mart'ta Malatya Pütürge'de Ak Partili Belediye Başkanı Mikail Sülük'ün yeğenleri tarafından katledilen Saadet Partisi müşahidi Hasan ve İlyas Aktaş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Kahramanmaraş il başkanı Mustafa Narlı ve parti yönetimi, 31 Mart'ta Malatya Pütürge'de Ak Partili Belediye Başkanı Mikail Sülük'ün yeğenleri tarafından katledilen Saadet Partisi müşahidi Hasan ve İlyas Aktaş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı, Pütürge’de!

Ziyaret ile ilgili bir değerlendirme yapan Narlı, şu ifadelere yer verdi: “Yaşanan elim hadise bizi ve parti teşkilatlarımızı çok üzdü. Seçimler partilerin savaşı değil daha iyi hizmet yapma gayretidir. Her parti daha iyi hizmet edeceğini iddia ettiği için aday çıkarırlar. Ben seçimlerde bu ve buna benzer elim olayların yaşanmamasını temenni ediyorum.  Biz oradayken taziyeye Malatya AK Parti İl Başkanı Sayın İhsan Koca ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan'da geldiler. Onlarda yaşanan olayla ilgili üzüntülerini dile getirip başsağlığı dilediler. Bu tür olaylara hiç bir siyasi partinin rıza göstermeyeceğin biz biliyoruz. Vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, yakınlarına sabrı cemil niyaz ediyorum. 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız